Libnet.ro
UNICEF

20:30

De ce spune Rovana Plumb ca este regretabil ca ACEST Cod Fiscal nu a fost promulgat

România Liberă România Liberă,
De ce spune Rovana Plumb ca este regretabil ca ACEST Cod Fiscal nu a fost promulgat

Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD, a declarat, vineri ca este regretabil faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal. continuă pe România Liberă

Rovana Plumb: Este regretabil ca acest Cod Fiscal nu a fost promulgat. Este sansa Romaniei de a se dezvolta

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, ca este regretabil faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal, deoarece adoptarea era sansa tarii noastre spre dezvoltare. Ace.

Ludovic Orban, la Sinteza Zilei: PNL, in mod evident, sprijina acest Cod fiscal

PNL, in mod evident, sprijina acest Cod fiscal, l-a votat si a contribuit din plin cu amendamente la imbunatatirea proiectului legislativ care a fost initiat de Guvern. Dovada ca am si anuntat public,.

Ce spune Rovana Plumb despre interviul acordat de Zgonea pentru Associated Press

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, joi, referitor la interviul acordat de Valeriu Zgonea pentru AP, ca social-democratii trebuie sa aiba grija sa nu-si creeze singuri mai multe crize decat e cazul si sa gaseasca solutii ca impreuna sa poata merge mai departe.

Ion Iliescu: Rovana Plumb este o femeie cu experienta. Are sprijinul partidului, mai feminizam si noi conducerea (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a laudat-o miercuri pe Rovana Plumb, spunand ca aceasta este potrivita pentru interimar al PSD, avand in vedere ca este o femeie cu experienta. Rovana Plumb e o femeie cu.

Iohannis cere reexaminarea Legii privind Codul fiscal

ACTUALIZARE 14:25 ALDE: Presedintele Klaus Iohannis a cedat tentatiilor politice, ignorand voit realitatea economica Decizia lui Klaus Iohannis privind Codul Fiscal este una pur politica, fara argumente economice, transmite Alianta Liberalilor si Democratilor ALDE), care precizeaza ca argumentele invocate sunt de forma, pentru a incerca sa explice o decizie luata doar din considerente politice si pentru un partid politic, PNL. * ACTUALIZARE 14:17 Claudia and Tapardel: Presedintele Iohannis vrea generarea unei crize economice *ACTUALIZARE 14:10 Teodorovici: Motivele invocate de Iohannis nu au niciun fel de justificare * ACTUALIZARE 14:09 Rovana Plumb: Este regretabil ca acest Cod Fiscal nu a fost promulgat * ACTUALITZARE 14:07 Adrian Vasilescu BNR): Cred ca opinia Consiliul Fiscal fata de Codul Fiscal ar trebui luata in seama * ACTUALIZARE 13:17 Marinescu: Codul Fiscal incalca Strategia fiscal-bugetara si Programul de convergenta * ACTUALIZARE 12:59 Ponta: E clar ca noul PNL este condus de reprezentanti nu doar slugarnici si ticalosi, ci de-a dreptul niste moluste politice * Rovana Plumb cere opozitiei sa pledeze pentru promulgarea Codului Fiscal * Catalin Predoiu: PSD sa ia o pauza de la &171;luptele de cocosi &187; din partid * Ionut Vulpescu: Promulgarea Codului Fiscal - gest de responsabilitate, inclusiv pentru consumul de cultura.

Valeriu Zgonea: Rovana Plumb este singurul om ramas in picioare, e presedintele cu care mergem noi la CEx (VIDEO)

Valeriu Zgonea a facut declaratii miercuri dupa iesirea de la Biroul Permanent National al PSD si spune ca din punct de vedere al partidului, cred ca lucrurile s-au transat astazi. Zgonea a tinut sa.

Klaus Iohannis critica noul Cod Fiscal: Nu ne putem permite experimente economice. Nu stiu cum s-a strecurat aprecierea ca acest Cod fiscal ar revolutiona finantele Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, noul Cod fiscal, anuntand ca va lua o decizie cu privire la promulgarea acestuia zilele urmatoare. Totodata, seful statului a aprecizat ca Romania nu isi.

Eugen Nicolaescu (PNL): Pozitia presedintelui Romaniei este legitima. Viitorul Cod Fiscal ar putea sa produca mai mult rau decat bine

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri, ca decizia presedintelui Iohannis de a cere reexaminarea Codului Fiscal este legitima si semnaleaza societatii ca am putea avea o problema in Romania, scrie.

Rovana Plumb: Cea mai mare farsa politica. PNL a votat Codul Fiscal, iar acum il sustine pe Iohannis. Predoiu preia invataturile lui Basescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, ca PNL a realizat cea mai mare farsa politica prin jocul dublu pe care l-a facut partidul in privinta noului Cod Fiscal. Este regretabil ca aceste.

Rovana Plumb cere opozitiei sa pledeze pentru promulgarea Codului Fiscal

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, le-a trimis, ieri, liderilor PNL si UDMR o scrisoare prin care le cere sa sustina noul Cod Fiscal, adoptat in unanimitate de Parlament si aflat la promulgare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )