Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gabriel Oprea a numit un nou adjunct la Doi si-Un Sfert. Este fost angajat SRI

România Liberă România Liberă,
Gabriel Oprea a numit un nou adjunct la Doi si-Un Sfert. Este fost angajat SRI

Gabriel Oprea, premier interimar, a semnat pe 24 iunie un ordin prin care l-a numit pe Rares Vaduva in functia de subsecretar de stat la conducerea Departamentul de Informatii si Protectie Interna. continuă pe România Liberă

Gabriel Oprea a numit un nou adjunct la Doi Si-Un Sfert. Este fost angajat SRI

Gabriel Oprea, premier interimar, a semnat pe 24 iunie un ordin prin care l-a numit pe Rares Vaduva in functia de subsecretar de stat la conducerea Departamentul de Informatii si Protectie Interna.

Adevarul Live: Gabriel Oprea, premierul de vara

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a numit prim-ministru interimar pe gen. Gabriel Oprea, dupa ce Victor Ponta a trimis la Cotroceni documentele medicale care atesta operatia din Turcia.

Orban: Se poate forma un nou guvern si fara Gabriel Oprea, in cazul caderii cabinetului Ponta

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban este de parere ca, in cazul caderii guvernului Ponta sau a demisiei premierului, se poate forma un nou cabinet fara ajutorul lui Gabriel Oprea, desemnat in prezent prim-ministru.

Gabriel Oprea: Sustin sefii Parchetelor pentru un nou mandat

Prim-ministrul interimar al Romaniei, Gabriel Oprea, a declarat, marti seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca sustine continuarea mandatelor actualilor sefi ai Parchetelor, referindu-se in special la Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si la Tiberiu Nitu, procuror general al Romaniei.

Gabriel Oprea s-a intalnit cu seful SRI si cel al Politiei Romane in prima zi ca premier interimar

Gabriel Oprea a avut in prima zi ca premier interimar scurte intalniri informale cu Eduard Hellvig, seful SRI, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane, informeaza Mediafax. Gabriel Oprea va avea.

Gabriel Oprea: Romania poate intra in acest an in Schengen cu frontierele aeriene

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a declarat marti ca Romania poate intra in acest an in spatiul Schengen cu frontierele aeriene. Oprea a precizat ca a purtat discutii cu alti lideri europeni pe tema intrarii R.

Gabriel Oprea, la Miercurea Ciuc, de Ziua Drapelului: Prin cinstirea simbolurilor, mentinem vie energia noastra ca neam (VIDEO)

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a fost prezent vineri la Miercurea Ciuc, la ceremoniile organizate de Ziua Drapelului. Cu aceasta ocazie, Oprea a precizat ca, prin cinstirea simbolurilor nationale, este.

Premierul interimar Gabriel Oprea, in Parlament: Guvernul sustine adoptarea strategiei nationale de aparare

Premierul interimar Gabriel Oprea a avut prima iesire publica in Plenul Parlamentului. Oprea a venit in fata parlamentarilor sa sustina Strategia nationala de aparare prezentata ieri de presedintele Klaus.

Gabriel Oprea l-a reconfirmat pe maiorul Vaduva ca secretat de stat la DGIPI

Gabriel Oprea, premierul interimar, a decis astazi sa-l reconfirme pe maiorul Rares Vaduva in functia de subsecretar de stat la Departamentul de Informatii si Protectie Interna DGIPI) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, precizeaza mai multe surse din presa.

Premierul interimar Gabriel Oprea participa la Ziua Drapelului, sarbatorita in Harghita

Premierul interimar Gabriel Oprea participa, vineri, la Ziua Drapelului, marcata la Miercurea Ciuc, unde este arborat cel mai mare steag din judetul Harghita. La ceremonie participa si ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa. Sute de militari defileaza de Ziua Drapelului, care se desfasoara in fata Inspectoratului Judetean de Politie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )