Libnet.ro
UNICEF

08:30

Orban: Se poate forma un nou guvern si fara Gabriel Oprea, in cazul caderii cabinetului Ponta

Antena3 Antena3,
Orban: Se poate forma un nou guvern si fara Gabriel Oprea, in cazul caderii cabinetului Ponta

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban este de parere ca, in cazul caderii guvernului Ponta sau a demisiei premierului, se poate forma un nou cabinet fara ajutorul lui Gabriel Oprea, desemnat in prezent prim-ministru. continuă pe Antena3

Vasile Blaga, despre desemnarea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar: O perioada de 45 de zile, dupa care nu mai avem Guvern

Copresedintele PNL, Vasile Blaga a spus, referitor la desemnarea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar, ca un intermat poate dura maxim 45 de zile, iar dupa aceasta perioada, daca premierul Victor.

Blaga, despre Gabriel Oprea: indeplineste conditiile de premier interimar pentru 45 zile. Dupa, NU AVEM GUVERN

Vasile Blaga, cpresedintele PNL a declarat, marti, ca Gabriel Oprea indeplineste conditiile de a fi premier interimar, dar, potrivit Constitutiei, va fi pe o perioada de 45 de zile, dupa care nu mai exista guvern.

Vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns la Guvern

Vicepremierul Gabriel Oprea a ajuns, luni, la Palatul Victoria. Reporterul Antena 3, Maria Toader, a explicat ca inca nu exista o decizie privind numirea sa ca premier interimar, urmand ca presedintele Klaus.

Gabriel Oprea, in prima sa zi de premier interimar, s-a intalnit cu seful SRI

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei, a venit, marti dimineata, la Guvern, si s-a intalnit Eduard Hellvig, directorul Serviciului Roman de Informatii, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane.

Gabriel Oprea: Sustin sefii Parchetelor pentru un nou mandat

Prim-ministrul interimar al Romaniei, Gabriel Oprea, a declarat, marti seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca sustine continuarea mandatelor actualilor sefi ai Parchetelor, referindu-se in special la Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si la Tiberiu Nitu, procuror general al Romaniei.

Gabriel Oprea: Guvernul sustine Strategia Nationala de Aparare a Tarii. Cand vorbim despre securitatea Romaniei, nu poate exista un interes superior de partid (VIDEO)

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat in plenul Parlamentului ca are convingerea ca in sedinta de marti va fi adoptata Stretegia Nationala de Aparare a Tarii, percizand ca Executivul sustine.

Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

Scrisoarea prin care Victor Ponta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa il desemneze premier interimar pe Gabriel Oprea in perioada in care Ponta nu isi poate exercita atributiile de prim-ministru a ajuns la.

Gabriel Oprea s-a intalnit cu seful SRI si cel al Politiei Romane in prima zi ca premier interimar

Gabriel Oprea a avut in prima zi ca premier interimar scurte intalniri informale cu Eduard Hellvig, seful SRI, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane, informeaza Mediafax. Gabriel Oprea va avea.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial.

SURSE: Gabriel Oprea a fost respins ca interminar de presedintele Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu ar fi fost de acord cu numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar, potrivit unor surse, informeaza B1 TV. Astfel, presedintele Iohannis l-ar fi respins pe Gabriel Oprea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )