Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea: Sustin sefii Parchetelor pentru un nou mandat

Adevărul Adevărul,
Gabriel Oprea: Sustin sefii Parchetelor pentru un nou mandat

Prim-ministrul interimar al Romaniei, Gabriel Oprea, a declarat, marti seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca sustine continuarea mandatelor actualilor sefi ai Parchetelor, referindu-se in special la Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si la Tiberiu Nitu, procuror general al Romaniei. continuă pe Adevărul

SURSE intalnire Klaus Iohannis- Gabriel Oprea la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca cu vicepremierul Gabriel Oprea, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre preluarea mandatului de premier interimar, au declarat surse guvernamentale pentru Adevarul.

Kiev: Vitali Kliciko va candida in octombrie 2015 pentru un nou mandat de primar

Vitali Kliciko intentioneaza sa participe la alegerile din octombrie 2015 pentru a obtine un nou mandat de primar al Kievului. Da, am de gand sa candidez in alegerile din toamna, a spus Kliciko pentru un post.

Orban: Se poate forma un nou guvern si fara Gabriel Oprea, in cazul caderii cabinetului Ponta

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban este de parere ca, in cazul caderii guvernului Ponta sau a demisiei premierului, se poate forma un nou cabinet fara ajutorul lui Gabriel Oprea, desemnat in prezent prim-ministru.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 iunie, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru de catre domnul Victor-Viorel Ponta, anunta Administratia Prezidentiala. In comunicatul Administratiei Prezidentiale nu este mentionata perioada in care Oprea va ocupa postul de premier interimar. UPDATE: Decretul semnat de Iohannis pentru desemnarea lui Oprea ca prim-ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial.

Premierul interimar Gabriel Oprea afirma ca va conduce Guvernul ca la armata

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat ca intentioneaza sa conduca Guvernul ca la armata, cu mai putine subiecte politice si cu emiterea mai rapida a avizelor pentru acte normative.

Blaga, despre Gabriel Oprea: indeplineste conditiile de premier interimar pentru 45 zile. Dupa, NU AVEM GUVERN

Vasile Blaga, cpresedintele PNL a declarat, marti, ca Gabriel Oprea indeplineste conditiile de a fi premier interimar, dar, potrivit Constitutiei, va fi pe o perioada de 45 de zile, dupa care nu mai exista guvern.

Gabriel Oprea s-a intalnit cu seful SRI si cel al Politiei Romane in prima zi ca premier interimar

Gabriel Oprea a avut in prima zi ca premier interimar scurte intalniri informale cu Eduard Hellvig, seful SRI, si cu Petre Toba, inspectorul general al Politiei Romane, informeaza Mediafax. Gabriel Oprea va avea.

SURSE: Gabriel Oprea a fost respins ca interminar de presedintele Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu ar fi fost de acord cu numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar, potrivit unor surse, informeaza B1 TV. Astfel, presedintele Iohannis l-ar fi respins pe Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea, propus de Victor Ponta ca premier interimar, a ajuns la Cotroceni, pentru o discutie cu Klaus Iohannis

Vicepremierul Gabriel Oprea, propus de catre premierul Victor Ponta, aflat in Turcia, sa preia interimar postul de prim-ministru, a ajuns la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis.

UPDATE: Vicepremierul Gabriel Oprea a plecat de la Cotroceni, dupa o discutie cu Iohannis

UPDATE16:20:Vicepremierul Gabriel Oprea a plecat de la Palatul Cotroceni, dupa o discutie de aproximativ 30 de minute cu presedintele Klaus Iohannis. UPDATE 15:30: Vicepremierul Gabriel Oprea, propus de ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )