Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gabriel Oprea, la Miercurea Ciuc, de Ziua Drapelului: Prin cinstirea simbolurilor, mentinem vie energia noastra ca neam (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Oprea, la Miercurea Ciuc, de Ziua Drapelului: Prin cinstirea simbolurilor, mentinem vie energia noastra ca neam (VIDEO)

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a fost prezent vineri la Miercurea Ciuc, la ceremoniile organizate de Ziua Drapelului. Cu aceasta ocazie, Oprea a precizat ca, prin cinstirea simbolurilor nationale, este. continuă pe B1

Gabriel Oprea, mesaj pentru Ziua Drapelului National: Tricolorul a fost martorul devenirii noastre ca stat si ca natiune

Premierul interimar Gabriel Oprea a transmis joi un mesaj de Ziua Drapelului National, spunand ca fiecare roman trebuie sa dovedeasca atasament fata de valorile nationale, mai ales cand provocarile externe.

Premierul interimar Gabriel Oprea participa la Ziua Drapelului, sarbatorita in Harghita

Premierul interimar Gabriel Oprea participa, vineri, la Ziua Drapelului, marcata la Miercurea Ciuc, unde este arborat cel mai mare steag din judetul Harghita. La ceremonie participa si ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa. Sute de militari defileaza de Ziua Drapelului, care se desfasoara in fata Inspectoratului Judetean de Politie.

Cel mai mare tricolor din judetul Harghita a fost arborat in Miercurea Ciuc, de Ziua Drapelului

Cel mai mare tricolor din judetul Harghita a fost arborat astazi in curtea Inspectoratului de Politie din Miercurea Ciuc, cu ocazia Zilei Drapelului. La festivitatea de arborare au participat si.

FOTO. GAFA INCREDIBILA la MAI. Gabriel Oprea, prim-ministru INTERMEDIAR

Vrand sa anunte mesajul ministrul de Interne cu ocazia Zilei Drapelului, angajatii MAI care se ocupa de contul de socializare al ministerului au scris astfel: Mesajul domnului Prim-ministru intermediar Gabriel Oprea cu ocazia Zilei Drapelului National.

Ziua Drapelului National al Romaniei

ACTUALIZARE Oprea si Dusa au participat la inaltarea celui mai mare steag romanesc din Harghita Premierul interimar Gabriel Oprea si ministrul Apararii, Mircea Dusa, au participat vineri la Miercurea Ciuc la inaltarea celui mai mare steag romanesc din judetul Harghita.

Ziua Drapelului National, sarbatorita la Miercurea Ciuc (VIDEO)

Ziua Drapelului National a fost sarbatorita vineri la Miercurea Ciuc, informeaza B1 TV. Aici a avut loc si ceremonia de sfintire a drapelului, dupa care tricolorul a fost sarutat, asa cum se.

Ziua drapelului national al Romaniei

Ziua Drapelului National a fost proclamata prin Legea 96/1998 si se sarbatoreste in fiecare an la data de 26 iunie.

Gabriel Oprea a numit un nou adjunct la Doi Si-Un Sfert. Este fost angajat SRI

Gabriel Oprea, premier interimar, a semnat pe 24 iunie un ordin prin care l-a numit pe Rares Vaduva in functia de subsecretar de stat la conducerea Departamentul de Informatii si Protectie Interna.

Gabriel Oprea a numit un nou adjunct la Doi si-Un Sfert. Este fost angajat SRI

Gabriel Oprea, premier interimar, a semnat pe 24 iunie un ordin prin care l-a numit pe Rares Vaduva in functia de subsecretar de stat la conducerea Departamentul de Informatii si Protectie Interna.

FOTO. Romania sarbatoreste Ziua Drapelului National

Data de 26 iunie, sarbatorita in Romania drept Ziua Drapelului National, va fi marcata, vineri, in cele mai importante localitati ale tarii.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )