Libnet.ro
UNICEF

01:06

Gabriel Oprea: Ca premier, as reprezenta o solutie. Acolo unde sunt, intotdeauna aduc un pic de siguranta. Sunt un om serios

B1 B1,
Gabriel Oprea: Ca premier, as reprezenta o solutie. Acolo unde sunt, intotdeauna aduc un pic de siguranta. Sunt un om serios

Vicepremierul Gabriel Oprea a spus miercuri ca ar reprezenta o solutie ca premier, pentru ca este un om serios care s-a tinut mereu de cuvant. Cu toate acestea, cand a fost intrebat despre zvonurile potrivit. continuă pe B1

Gabriel Oprea: Ca premier, as reprezenta o solutie. Acolo unde sunt, intotdeauna aduc un pic de siguranta

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost intrebat, miercuri seara, la Antena 3, daca va ajunge premier in toamna, asa cum se zvoneste, declarand ca Victor Ponta este premierul, un premier bun, care va deveni si mai bun, insa a.

Oprea: Ca premier, as reprezenta o solutie. Acolo unde sunt, intotdeauna aduc un pic de siguranta

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost intrebat, miercuri seara, la Antena 3, daca va ajunge premier in toamna, asa cum se zvoneste, declarand ca Victor Ponta este premierul, un premier bun, care va deveni si mai bun, insa a admis apoi ca si el ar putea fi o solutie pentru premier.

Gabriel Oprea se vrea prim-ministru: As reprezenta o solutie. Acolo unde sunt, intotdeauna aduc un pic de siguranta

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca, in eventualitatea in care va ajunge premier din toamna, ar putea fi o solutie.

Ca premier, as reprezenta o solutie

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost intrebat, ieri seara, la Antena 3, daca va ajunge premier in toamna, asa cum se zvoneste.

Andreea Paul (PNL) despre Gabriel Oprea: Multi cred ca poate sa fie un premier bun al Romaniei. Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara UNPR, e nevoie de acest parteneriat

Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul a declarat, joi, ca multi cred despre Gabriel Oprea ca poate sa fie un premier bun al Romaniei, adaugand ca Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara UNPR. Deci e nevoie de acest parteneriat, cu UNPR si nu numai.

Liviu Dragnea: Gabriel Oprea poate fi un premier bun, dar PSD nu poate ramane intr-un guvern in care premierul nu este dat de partidul nostru

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV ca Gabriel Oprea ar putea fi un prim-ministru bun, referindu-se la situatia in care vicepremierul.

Ce spune Gabriel Oprea ca s-a intamplat la Consiliul JAI. Care sunt tarile care NU vor COTE OBLIGATORII

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, marti, ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne, la care a participat luni, nu s-a ajuns la niciun consens pe cote obligatorii de refugiati. Oprea a nominalizat si cele patru tari care s-au opus: Slovacia, Cehia, Letonia si Romania .

Gabriel Oprea: Sunt de acord ca la toti politicienii sa se verifice teza de doctorat. A mea tocmai a fost verificata si a fost un verdict in unanimitate, ca nu am plagiat

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat marti, ca este de acord ca toti politicienii sa au verificate tezele de doctorat si a precizat ca in cazul sau, teza a fost verificata si a fost.

Gabriel Oprea: Sunt de acord ca la toti politicienii sa se verifice teza de doctorat. A mea tocmai a fost verificata si a fost un verdict in unanimitate, ca nu am plagiat (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat marti, ca este de acord ca toti politicienii sa au verificate tezele de doctorat si a precizat ca in cazul sau, teza a fost verificata si a fost.

FOTO. Care a fost interventia lui Gabriel Oprea in consiliul JAI

Ministrul Afacerilor Interne MAI), Gabriel Oprea, a sustinut in consiliul JAI de luni, pozitia Romaniei referitoare la cotele obligatorii de refugiati propuse de Comisia Europeana. Astfel, Oprea a spus ca Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii si ca tara noastra va accepta 1. 705 solicitanti de azil.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )