Libnet.ro
UNICEF

12:45

Andreea Paul (PNL) despre Gabriel Oprea: Multi cred ca poate sa fie un premier bun al Romaniei. Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara UNPR, e nevoie de acest parteneriat

Hotnews Hotnews,
 Andreea Paul (PNL) despre Gabriel Oprea: Multi cred ca poate sa fie un premier bun al Romaniei. Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara UNPR, e nevoie de acest parteneriat

Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul a declarat, joi, ca multi cred despre Gabriel Oprea ca poate sa fie un premier bun al Romaniei, adaugand ca Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara UNPR. Deci e nevoie de acest parteneriat, cu UNPR si nu numai. continuă pe Hotnews

Andreea Paul: PNL s-a opus nominalizarii lui Ilie Sarbu la Curtea de Conturi. Luam in calcul sesizarea la Curtea Constitutionala

Deputatul PNL Andreea Paul a precizat joi, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, ca PNL s-a opus nominalizarii lui Ilie Sarbu la Curtea de Conturi. De asemenea, aceasta a mai spus ca liberalii iau.

PNL s-a opus nominalizarii lui Ilie Sarbu la Curtea de Conturi

PNL analizeaza cu juristii posibilitatea atacarii la Curtea Constitutionala a numirii lui Ilie Sarbu la Curtea de Conturi, a precizat, azi, prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul, transmit surse din presa.

Andreea Paul a depus un proiect de lege care prevede infiintarea unui Consiliu National pentru Competitivitate

Andreea Paul, prim-vicepresedinte PNL, a depus un proiect de lege pentru crearea Consiliului National de Competitivitate alaturi de alti 94 de parlamentari, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Gabriel Oprea, despre JAI: Patru tari nu au fost de acord cu cotele obligatorii. Prin tot ceea ce face Romania la granita, actioneaza ca o tara din spatiul Schengen (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat marti, ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI), la care a participat luni, nu a fost un consens pe cote obligatorii de refugiati, patru tari.

Gabriel Oprea: Ca premier, as reprezenta o solutie. Acolo unde sunt, intotdeauna aduc un pic de siguranta. Sunt un om serios

Vicepremierul Gabriel Oprea a spus miercuri ca ar reprezenta o solutie ca premier, pentru ca este un om serios care s-a tinut mereu de cuvant. Cu toate acestea, cand a fost intrebat despre zvonurile potrivit.

Gabriel Oprea: M-am vazut cu Traian Basescu. Ce au discutat cei doi

In presa au aparut, recent, informatii despre o intalnire intre fostul presedinte Traian Basescu si liderul UNPR Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea a recunoscut ca s-a intalnit cu Traian Basescu: Nu pot sa spun ce am discutat. Oricand ma intalnesc cu un fost presedinte de stat, o sa ma port cu respect

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a recunoscut, marti, la Parlament, ca s-a intalnit cu fostul presedinte Traian Basescu, dar a refuzat sa ofere amanunte despre subiectul discutiilor, informeaza.

Ce spune Gabriel Oprea ca s-a intamplat la Consiliul JAI. Care sunt tarile care NU vor COTE OBLIGATORII

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, marti, ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne, la care a participat luni, nu s-a ajuns la niciun consens pe cote obligatorii de refugiati. Oprea a nominalizat si cele patru tari care s-au opus: Slovacia, Cehia, Letonia si Romania .

FOTO. Care a fost interventia lui Gabriel Oprea in consiliul JAI

Ministrul Afacerilor Interne MAI), Gabriel Oprea, a sustinut in consiliul JAI de luni, pozitia Romaniei referitoare la cotele obligatorii de refugiati propuse de Comisia Europeana. Astfel, Oprea a spus ca Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii si ca tara noastra va accepta 1. 705 solicitanti de azil.

Liviu Dragnea: Gabriel Oprea poate fi un premier bun, dar PSD nu poate ramane intr-un guvern in care premierul nu este dat de partidul nostru

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV ca Gabriel Oprea ar putea fi un prim-ministru bun, referindu-se la situatia in care vicepremierul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )