Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gabriel Oprea: Sunt de acord ca la toti politicienii sa se verifice teza de doctorat. A mea tocmai a fost verificata si a fost un verdict in unanimitate, ca nu am plagiat (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Oprea: Sunt de acord ca la toti politicienii sa se verifice teza de doctorat. A mea tocmai a fost verificata si a fost un verdict in unanimitate, ca nu am plagiat (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat marti, ca este de acord ca toti politicienii sa au verificate tezele de doctorat si a precizat ca in cazul sau, teza a fost verificata si a fost. continuă pe B1

Gabriel Oprea: Sunt de acord ca la toti politicienii sa se verifice teza de doctorat. A mea tocmai a fost verificata si a fost un verdict in unanimitate, ca nu am plagiat

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat marti, ca este de acord ca toti politicienii sa au verificate tezele de doctorat si a precizat ca in cazul sau, teza a fost verificata si a fost.

Gabriel Oprea, despre JAI: Patru tari nu au fost de acord cu cotele obligatorii. Prin tot ceea ce face Romania la granita, actioneaza ca o tara din spatiul Schengen (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat marti, ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI), la care a participat luni, nu a fost un consens pe cote obligatorii de refugiati, patru tari.

Gabriel Oprea, la Consiliul JAI: Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii de imigranti de catre Comisia Europeana (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a prezentat luni la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) mandatul dat de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta care prevede faptul ca Romania nu e.

FOTO. Care a fost interventia lui Gabriel Oprea in consiliul JAI

Ministrul Afacerilor Interne MAI), Gabriel Oprea, a sustinut in consiliul JAI de luni, pozitia Romaniei referitoare la cotele obligatorii de refugiati propuse de Comisia Europeana. Astfel, Oprea a spus ca Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii si ca tara noastra va accepta 1. 705 solicitanti de azil.

Ce spune Gabriel Oprea ca s-a intamplat la Consiliul JAI. Care sunt tarile care NU vor COTE OBLIGATORII

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, marti, ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne, la care a participat luni, nu s-a ajuns la niciun consens pe cote obligatorii de refugiati. Oprea a nominalizat si cele patru tari care s-au opus: Slovacia, Cehia, Letonia si Romania .

Gabriel Oprea reitereaza ca va vota impotriva cotelor obligatorii in cadrul JAI: Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti

Vicepremierul si ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat duminica dimineata ca are un mandat foarte clar cu care merge luni la consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) unde se va discuta propunerea de miercuri a Comisiei Europene privind cotele obligatorii de refugiati. Oprea a aratat ca va vota impotriva cotelor obligatorii si ca le va transmite partenerilor europeni ca Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti.

Gabriel Oprea: La JAI mi-am indeplinit mandatul din partea presedintelui. L-am informat de la Bruxelles

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, marti, ca la reuniunea Consiliului JAI si-a dus la indeplinire mandatul pe care l-a avut din partea presedintelui si premierului privind neacceptarea cotelor obligatorii de refugiati, aratand ca l-a informat de.

Gabriel Oprea: M-am vazut cu Traian Basescu

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a afirmat marti ca s-a vazut cu fostul sef al statului Traian Basescu, precizand insa ca nu poate sa spuna ce au discutat, scrie Agerpres. M-am.

Gabriel Oprea: M-am vazut cu Traian Basescu. Ce au discutat cei doi

In presa au aparut, recent, informatii despre o intalnire intre fostul presedinte Traian Basescu si liderul UNPR Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea sustine ca nu a plagiat: Cineva incearca sa-mi puna piedica pentru ca am ajuns pe locul 3 la incredere

Vicepremierul Gabriel Oprea a comentat, marti, chestiunea acuzatiei de plagiat lansata in spatiul public in ultimele saptamani. Seful UNPR a motivat faptul ca acuzatiile vin ca urmare a ascensiunii din ultimele luni ale partidului sau si a propriei persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )