Libnet.ro
UNICEF

20:45

Liviu Dragnea: Gabriel Oprea poate fi un premier bun, dar PSD nu poate ramane intr-un guvern in care premierul nu este dat de partidul nostru

B1 B1,
Liviu Dragnea: Gabriel Oprea poate fi un premier bun, dar PSD nu poate ramane intr-un guvern in care premierul nu este dat de partidul nostru

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV ca Gabriel Oprea ar putea fi un prim-ministru bun, referindu-se la situatia in care vicepremierul. continuă pe B1

Gabriel Oprea: Ca premier, as reprezenta o solutie. Acolo unde sunt, intotdeauna aduc un pic de siguranta

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost intrebat, miercuri seara, la Antena 3, daca va ajunge premier in toamna, asa cum se zvoneste, declarand ca Victor Ponta este premierul, un premier bun, care va deveni si mai bun, insa a.

Gabriel Oprea: Ca premier, as reprezenta o solutie. Acolo unde sunt, intotdeauna aduc un pic de siguranta. Sunt un om serios

Vicepremierul Gabriel Oprea a spus miercuri ca ar reprezenta o solutie ca premier, pentru ca este un om serios care s-a tinut mereu de cuvant. Cu toate acestea, cand a fost intrebat despre zvonurile potrivit.

Liviu Dragnea, la B1 TV: N-am vorbit azi cu Victor Ponta/Daca premerul isi da demisia, vom lua o decizie in Coalitie/ Nu vrem sa riscam insa pierderea guvernarii/ Oprea poate fi un premier bun, dar nu al unui guvern PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este invitatul lui Catalin Striblea in aceste momente la B1 TV. Dragnea spune ca nu a vorbit azi cu Victor Ponta, ca o decizie in partid in privinta trimiterii in judecata a premierului se va lua dupa consultari atente pentru a nu risca iesirea partidului de la guvernare. O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila in sensul ca nu avem nicio garanatie ca presedintele Iohannis va nominaliza o persoana de la PSD. Voi avea o discutii si cu Victor Ponta si cu Guvernul. Nu sunt semne ca partidul nu l-ar sustine in continuare, a declarat Dragnea.

Ca premier, as reprezenta o solutie

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost intrebat, ieri seara, la Antena 3, daca va ajunge premier in toamna, asa cum se zvoneste.

Andreea Paul (PNL) despre Gabriel Oprea: Multi cred ca poate sa fie un premier bun al Romaniei. Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara UNPR, e nevoie de acest parteneriat

Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul a declarat, joi, ca multi cred despre Gabriel Oprea ca poate sa fie un premier bun al Romaniei, adaugand ca Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara UNPR. Deci e nevoie de acest parteneriat, cu UNPR si nu numai.

Gabriel Oprea se vrea prim-ministru: As reprezenta o solutie. Acolo unde sunt, intotdeauna aduc un pic de siguranta

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca, in eventualitatea in care va ajunge premier din toamna, ar putea fi o solutie.

Gabriel Oprea: M-am vazut cu Traian Basescu

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a afirmat ieri ca s-a vazut cu fostul sef al statului Traian Basescu, precizand insa ca nu poate sa spuna ce au discutat.

Gabriel Oprea: M-am vazut cu Traian Basescu

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a afirmat marti ca s-a vazut cu fostul sef al statului Traian Basescu, precizand insa ca nu poate sa spuna ce au discutat, scrie Agerpres. M-am.

Liviu Dragnea: O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila. Nu vrem sa riscam ca PSD sa iasa de la guvernare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a vorbit joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta in dosarul Turceni. Liderul social-democrat.

Ce spune Gabriel Oprea ca s-a intamplat la Consiliul JAI. Care sunt tarile care NU vor COTE OBLIGATORII

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, marti, ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne, la care a participat luni, nu s-a ajuns la niciun consens pe cote obligatorii de refugiati. Oprea a nominalizat si cele patru tari care s-au opus: Slovacia, Cehia, Letonia si Romania .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )