Libnet.ro
UNICEF

10:30

Gabriel Resources nu renunta la Rosia Montana. Compania a atras pe bursa 35 de milioane de dolari canadieni

Adevărul Adevărul,
Gabriel Resources nu renunta la Rosia Montana. Compania a atras pe bursa 35 de milioane de dolari canadieni

Gabriel Resources nu renunta la proiectul minier de la Rosia Montana. Compania miniera a finalizat un plasament privat de actiuni prin care a atras 35 milioane de dolari canadieni de la mai multi actionari. Gabriel Resources intentioneaza sa foloseasca fondurile pentru finantarea activitatilor curente, inclusiv pentru continuarea eforturilor de obtinere a autorizatiilor necesare proiectului Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Gabriel Resources a atras 35 de milioane de dolari canadieni de la actionari

Gabriel Resources a anuntat ieri ca finalizat un plasament privat de actiuni prin care a atras 35 milioane de dolari canadieni de la mai multi actionari, in urma emisiunii a 35. 000 actiuni la pretul de 1000 dolari pe titlu.

Deputatii au respins proiectul de lege privind exploatarea minereurilor la Rosia Montana

Proiectul de lege care reglementa exploatarea aurului la Rosia Montana, initiat de Guvern, a fost respins definitiv, marti, de Camera Deputatilor, camera decizionala.

Gabriel Resources: fonduri de 35 mil. dolari canadieni de la actionari

Compania canadiana Gabriel Resources a atras 35 de milioane de dolari canadieni de la mai multi actionari, dupa ce a finalizat un plasament privat de actiuni. Investitotii vor avea dreptul la o parte din despagubirile pe care le-ar putea obtine.

Deputatii au respins proiectul de lege privind Rosia Montana

Camera Deputatilor a respins marti proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana, anunta Agerpres.

Camera Deputatilor spune NU exploatarii de la Rosia Montana

Camera inferioara a Parlamentului a respins proiectul de lege privind exploatarea minereurilor auro-argentifere de la Rosia Montana. 301 deputati au votat pentru respingerea proiectului, 11 impotriva, iar trei s-au abtinut de la vot. Camera Deputatilor a precizat ca votul a tinut cont si de protestele societatii civile in legatura cu proiectul minier.

Exploatarea minereurilor de la Rosia Montana: respinsa de Camera

Proiectul de lege privind exploatarea minereurilor auro-argentifere din Rosia Montana a fost respinsa, miercuri, de Camera Deputatilor. Deputatii au dat 301 voruti pentru, 11 impotriva, iar 3 s-au abtinut, acestia aratand ca.

Camera Deputatilor a respins legea privind exploatarea minereurilor de la Rosia Montana

Camera Deputatilor a respins, miercuri, cu 301 voturi pentru, 11 impotriva si 3 abtineri, proiectul de lege privind exploatarea minereurilor auro-argentifere din Rosia Montana, mai multi deputati aratand ca acest lucru este si o consecinta a eforturilor facute de societatea civila in strada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )