Libnet.ro
UNICEF

23:15

Gabriel Sandu, condamnat in dosarul Microsoft, cere liberarea conditionata in fata judeatorilor: Ultimii trei ani au fost de mare chin

Adevărul Adevărul,
Gabriel Sandu, condamnat in dosarul Microsoft, cere liberarea conditionata in fata judeatorilor: Ultimii trei ani au fost de mare chin

Fostul ministru Gabriel Sandu le-a cerut, miercuri, magistratilor de la Judecatoria Sectorului 4 sa-l elibereze conditionat din inchisoare, unde executa o pedeapsa in dosarul Microsoft, sustinand ca ultimii trei ani au fost de mare chin pentru el in penitenciar. continuă pe Adevărul

Gabriel Sandu, condamnat in dosarul Microsoft, cere sa fie eliberat conditionat: Ultimii trei ani au fost de mare chin

Fostul ministru Gabriel Sandu le-a cerut, miercuri, magistratilor de la Judecatoria Sectorului 4 sa-l elibereze conditionat din inchisoare, unde executa o pedeapsa in dosarul 'Microsoft', sustinand ca ultimii trei ani au fost de mare chin pentru el in penitenciar, potrivit Agerpres.

Gabriel Sandu, condamnat in dosarul Microsoft, cere eliberarea conditionata

Fostul ministru Gabriel Sandu, care executa pedeapsa de trei ani de inchisoare primita in dosarul Microsoft, a fost adus, miercuri, la Judecatoria Sectorului 4, unde a cerut eliberarea conditionata, sustinand ca merita sa fie pus in libertate pentru ca a incercat sa se indrepte in penitenciar, potrivit unei surse din presa.

Gabriel Sandu, condamnat la 3 ani de inchisoare in dosarul Microsoft, cere eliberarea conditionata

Fostul ministru Gabriel Sandu, care executa pedeapsa de trei ani de inchisoare primita in dosarul Microsoft, a fost adus, miercuri, la Judecatoria Sectorului 4, unde a cerut eliberarea conditionata.

Fostul ministru Gabriel Sandu obtine o prima decizie in instanta de eliberare conditionata

Judecatoria Sectorului 4 a admis, miercuri, cererea de eliberare conditionata din inchisoare a fostului ministru Gabriel Sandu, care executa o pedeapsa de 3 ani inchisoare in dosarul Microsoft, anunta Agerpres. Decizia nu este insa definitiva si poate fi contestata de DNA.

Decizie de eliberare pentru fostul ministru Gabriel Sandu, in dosarul Microsoft

Judecatoria Sectorului 4 a admis, miercuri, cererea de eliberare conditionata din inchisoare a fostului ministru Gabriel Sandu, care executa o pedeapsa de 3 ani inchisoare in dosarul.

Judecatoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare a fostului ministru Gabriel Sandu

ACTUALIZARE 18:35 Judecatoria Sectorului 4 a admis, astazi, cererea de eliberare conditionata din inchisoare a fostului ministru Gabriel Sandu, care executa o pedeapsa de trei ani inchisoare in dosarul Microsoft. ------------ Fostul ministru Gabriel Sandu, care executa pedeapsa de trei ani de inchisoare primita in dosarul Microsoft, a fost adus, miercuri, la Judecatoria Sectorului 4, unde a cerut eliberarea conditionata, sustinand ca merita sa fie pus in libertate pentru ca a incercat sa se indrepte in penitenciar, potrivit unei surse din presa.

Gabriel Sandu cere eliberarea conditionata din penitenciar

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, le cere judecatorilor eliberarea din penitenciar din motive personale .

Gabriel Sandu cere eliberarea conditionata: Ultimii trei ani au fost de mare chin

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a cerut, miercuri, sa fie eliberat conditionat, el declarand in fata instantei ca familia sa are mai multa nevoie de el ca oricand,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )