Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gabriel Tamas ii da lovitura de gratie lui Gigi Becali. Ce echipa a pus ochii pe jucatorul ramas liber de contract

B1 B1,
Gabriel Tamas ii da lovitura de gratie lui Gigi Becali. Ce echipa a pus ochii pe jucatorul ramas liber de contract

Gigi Becali ar putea primi o lovita grea din partea unuia dintre jucatorii sai preferati. Dupa ce Gabriel Tamas si FCSB au decis de comun acord sa incheie intelegerea, fundasul ar putea merge chi. continuă pe B1

Gigi Becali si-a mai cumparat inca o echipa de fotbal

Becali si-a facut planul B pentru situatia in care lucrurile se complica in instanta pentru FCSB. Astfel, din informatiile Sport. ro, Gigi Becali s-a inteles cu Imad Mohamad Kassas,.

Gigi Becali anunta un nou transfer pentru FCSB

Nicolae Dicaii va lui locul lui Laurentiu Reghecampf pe banca celor de la FCSB si Gigi Becali i-a promis inca de la negocieri ca va intari serios echipa. Dupa cel-a semnat pe Ionut.

Gabriel Tamas si-a reziliat contractul cu FCSB

Gabriel Tamas si-a reziliat contractul cu FCSB. Vestea a fost comunicata de clubul ros-albastru pe pagina de Facebook. Tamas a imbracat tricoul stelist timp de un an si jumatate. Chiar daca mai avea.

Gigi Becali rade de Hagi. Patronul ros-albastrilor nu se resemneaza cu titlul pierdut si face glume pe seama Viitorului

Gigi Becali nu accepta ca Viitorul a castigat campionatul in acest sezon si spune ca vrea sa mearga la TAS. Asta nu e tot. Patronul ros-albastrilor face si glume pe seama lui Gica Hagi, nasul.

Hagi, ridiculizat de nasul sau: cum a ras Gigi Becali de cel mai mare fotbalist roman. Eu ii spun lui Gica asa...

Gigi Becali n-are mila de nimeni, atunci cand vorbim de bani. Hipnotizat de mirajul milioanelor Ligii Campionilor, latifundiarul vrea sa castige la Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) de la Lausanne, titlul pe care Regele l-au luat prin rezultatele obtinute pe teren.

Gigi Becali a decis! Nicolae Dica este noul antrenor al FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anuntat, luni, ca Nicolae Dica ii va lua locul tehnicianului Laurentiu Reghecampf, din urmatorul sezon. Dica este noul antrenor. Reghecampf va veni azi, e doar de la.

Cine este noul antrenor al Stelei. Gigi Becali a facut anuntul

Finantatorul FCSB Gigi Becali a anuntat, luni, la resedinta sa din Aleea Alexandru, ca s-a inteles cu Nicolae Dica pentru preluarea postului de antrenor principal, ocupat pana acum de Laurentiu.

Palma pe care Hagi i-a dat-o lui Gigi Becali la zece ani dupa ce a fost dat afara din Ghencea. Ce i-a spus Regele in 2007 personajului care si-a batut joc de el

Gica Hagi nu doar ca a castigat campionatul in Romania, dar a reusit si sa-i dea o lectie de valoare si moralitate lui Gigi Becali.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )