Libnet.ro
UNICEF

16:15

NU iL IARTA pe Marcel Toader nici dupa MOARTE: Nu o sa merg la inmormantare, eu am familia mea...

B1 B1,
 NU iL IARTA pe Marcel Toader nici dupa MOARTE: Nu o sa merg la inmormantare, eu am familia mea...

Marcel Toader a murit sambata, la doar 56 de ani, in urma unui infarct. Vestea a luat prin suprindere intreaga lume mondena din Romania. continuă pe B1

, socata de moartea lui Marcel Toader! Primele declaratii dupa decesul fostului ei sot

Nu-mi vine sa cred si stirea asta sper sa nu fie o gluma proasta, asa cum s-a mai intamplat in alte cazuri. Condoleante familiei!, a declarat dupa .

Marcel Toader a fost casatorit de 6 ori. Scandaluri uriase cu si Maria Constantin

Cine se uita la palmaresul amoros al lui Marcel Toader ar crede, la prima vedere, ca era un cuceritor neintrecut, un Don Juan al vremurilor prezente. Pe cat de multe femei a reusit, insa, sa agate, pe atat de multe divorturi a si avut. Cert este ca era un barbat de moda veche, caruia nu-i .

Marcel Toader a murit. Reactiile fostelor sotii si Maria Constantin

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, din cauza unui infarct. Vestea decesului sau i-a luat prin surprindere pe apropiati, dar si pe fostele sale sotii.

Marcel Toader a murit. Care este cauza decesului fostului sot al

A murit Marcel Toader, afaceristul si fostul ruigbist care in ultimii ani a avut o reputatie deloc onorabila din cauza scandalurilor in care a fost implicat in lumea mondena. Din primele informatii obtinute, se pare ca Marcel Toader a murit in urma unui infarct, semn ca toate certurile si dezamagirile pe care le-a avut cu .

Reactia Mariei Constantin, dupa ce a aflat ca Marcel Toader A MURIT: Nimeni nu se astepta la o asemenea replica...

Vestea ca Marcel Toader a luat prin surprindere pe toata lumea. EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATA! I-A INNEBUNIT PE TOTI SI ACUM S-A DEZBRACAT PENTRU PRESEDINTE! GALERIE FOTO) Afaceristul a fost.

Marcel Toader a murit

Omul de afaceri Marcel Toader, fostul sot al si al Mariei Constantin a murit, informeaza Antena 3.

Informatii aproape nestiute apar dupa moartea lui Marcel Toader

Marcel Toader a murit sambata la 56 de ani. Dincolo de scandalurile din lumea mondena, de nenumaratele sale casnicii, Marcel Toader a fost un nume important in lumea sportului romanesc. Cariera de.

Cine era Marcel Toader! Omul de afaceri a murit dupa ce a facut infarct la masa

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit in urma cu scurt timp. Barbatul a decedat in urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A inceput sa se simta rau acuzand.

Marcel Toader a murit. Cum arata fostul rugbyst pe vremea cand Romania obtinea cel mai mare rezultat din istoria acestui sport

Marcel Toader a murit sambata la varsta de 56 de ani, dupa ce a suferit un infarct in timp ce se afla la masa impreuna cu cativa prieteni, la Peris. Medicii de pe ambulanta au incercat mai bine de o ora sa-l resusciteze, dar fara rezultat.

Renunta la televiziune? face anuntul SOC: Si alte vedete au luat decizia...

A facut un anunt socant emisiunea pe care o avea la Antena Stars. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE GALERIE FOTO) Frumoasa prezentatoarea a spus ca renunta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )