Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gabriela Firea, critici dure la adresa modului in care PSD isi alege prezidentiabilul: Nu stiu daca este un ARANJAMENT cu Iohannis, dar stiu ce se vede, si anume ca nu prea vrem sa deranjam ceilalti candidati

B1 B1,
Gabriela Firea, critici dure la adresa modului in care PSD isi alege prezidentiabilul: Nu stiu daca este un ARANJAMENT cu Iohannis, dar stiu ce se vede, si anume ca nu prea vrem sa deranjam ceilalti candidati

Gabriela Firea a lansat, sambata seara, critici dure la adresa modului in care PSD isi desemneaza candidatul la alegerile prezidentiale care vor avea loc la finalul acestui an. Edilul general al Capitalei. continuă pe B1

Sondaje interne in PSD despre candidatul la presedintie: Viorica Dancila, din partea partidului, Gabriela Firea, independent

Cifrele secrete de la sondajul Partidului Social Democrat. Ce negocierile se arata intre Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu si Gabriela Firea pentru prezidentiale? Sondaj secret la PSD Prim-ministrul a convocat CEX al Partidului Social Democrat pentru ziua de marti pentru a se anunta drept candidat la alegerile prezidentiale. Pe data de 3 august este programat Congresul .

Gabriela Firea, despre momentul in care a aflat despre condamnarea lui Dragnea: Eram langa o icoana facatoare de minuni

Gabriela Firea a vorbit in emisiunea lui Marius Tuca despre pedeapsa cu inchisoarea primita de catre fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Edilul marturiseste ca a primit aceasta veste in timp ce se afla intr-o biserica, langa o icoana facatoare de minuni. Gabriela Firea, despre condamnarea lui Dragnea: Nu imi venea sa cred Pedeapsa pe care .

Gabriela Firea anunta ca ar candida la prezidentiale daca e considerata solutia optima de catre PSD-ALDE-Pro Romania

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, la Marius Tuca Show, ca ar candida la alegerile prezidentiale daca ar fi considerata o solutie optima de catre colegii din PSD, de catre partenerul de coalitie ALDE, condus de Tariceanu, dar si de catre fostii colegi de la Pro Romania, scrie Mediafax.

Eugen Teodorovici o evita pe Gabriela Firea. Evenimentul la care primarul Capitalei nu s-a aflat pe lista invitatilor

Ministrul Finatelor Publice se intalneste, miercuri, la Guvern, cu administratiile locale din tara, dupa ce primarii s-au plans ca nu mai sunt bani suficienti pentru a functiona pana la sfarsitul acestui an. Se pare ca Eugen Teodorovici o evita pe Gabriela Firea, de vreme ce primarul general al Capitalei nu a fost invitat la discutii.

Gabriela Firea sustine ca adversarii politici au vrut sa o scoata din joc. S-au interesat sa vada cat de grav sunt bolnava!

Gabriela Firea este sigura de faptul ca oameni importanti din politica au vrut sa o scoata din joc. Adversarii primarului Capitalei s-au interesat in detaliu de starea sa de sanatate. Gabriela Firea, pandita de adversari. Oamenii din politica vor sa o scoata din joc Primarul general al Bucurestiului a declarat, in cursul zilei de joi, .

Gabriela Firea explica de ce nu a fost miercuri pe Arena Nationala: Mai e de asteptat pana vom ajunge sa respectam o personalitate care a fost aleasa

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat la Marius Tuca Show motivul pentur care, desi a fost invitata la evenimentul pentru celebrarea titului de le Wimbledon obtinut de Simona Halep, a refuzat. Nici Ion Tiriac nu a reusit sa o convinga, edilul concluzionand ca mai e de asteptat pana vom ajunge in acea normalitate in care sa respectam o personalitate care a fost aleasa.

Gabriela Firea a dezvaluit locul unde se afla si cum a reactionat atunci cand a aflat de condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea. Nu imi venea sa cred. Niciodata nu ma voi bucura daca un om ajunge la puscarie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit ca a aflat veste ca Dragnea a fost condamnat definitiv la inchisoare atunci cand se afla intr-o biserica, langa o icoana facatoare de.

Gabriela Firea: Ion Tiriac m-a invitat, ieri, pe Arena Nationala. I-am spus ca mai e de asteptat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, la Marius Tuca Show, ca presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, a invitat-o miercuri pe Arena Nationala, la evenimentul pentru celebrarea titlului de la Wimbledon obtinut de Simona Halep, dar ca a refuzat.

Gabriela Firea: Programul de reducere a riscului seismic in Capitala este un succes

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca programul de reducere a riscului seismic este un succes si a mentionat ca stadiul lucrarilor de consolidare la blocul din strada Biserica Enei nr. 14 es.

Digi24: Gabriela Firea a spus totul: Ion Tiriac m-a sunat! Ce s-a intamplat, in spatele cortinei, inaintea evenimentului de pe Arena Nationala

Simona Halep a prezentat fanilor trofeul de la Wimbledon. Pe Arena Nationala, peste 25. 000 de oameni au aplaudat-o in picioare pe campioana noastra, care a patruns pe gazon alaturi de Ion Tiriac.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )