Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre dezbateri: Viorica Dancila merita nota 10. La Iohannis a fost o intalnire pregatita

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Viorica Dancila merita nota 10 pentru dezbaterea avutacu jurnalistii. Viorica Dancila merita nota 10 pentru transparenta,deschidere. continuă pe Antena3

GABRIELA FIREA DESPRE TARGUL DE CRACIUN: Este nedemn sa transformi o astfel de manifestare intr-o tema politica

Primarul general Gabriela Firea a transmis dupa ce a fost acuzata ca organizeaza cel mai scump targ de Craciun, ca este nedemn sa transformi o astfel de manifestare intr-o tema politica si anunta ca toate cheltuielile legate de organizarea evenimentelor vor fi facute publice.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa vina la dezbaterea de marti: Nu va fi primita. Este o discutie cu jurnalisti, formatori de opinie

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o va primi pe Viorica Dancila, contracandidata sa din finala prezidentialelor, la dezbaterea pe care presedintele in functie o desfasoara, marti, la Biblioteca Centrala.

Viorica Dancila, diploma de inginer cu nota 9 la absolvire

Fostul premier Viorica Dancila are o diploma de inginer, o copie a acesteia fiind facuta publica. Dancila a absolvit o facultate unde doar jumatate dintre cei admisi reuseau sa o duca la capat.

SONDAJ. Cine credeti ca a castigat dezbaterile din aceasta seara? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Presedintele Klaus Iohannis si candidata PSD, Viorica Dancila, s-au duelat de la distanta in dezbateri. Fostul premier a renuntat in ultima clipa la ideea de a intrat peste dezbaterea lui Iohannis si a.

Viorica Dancila, situatie tensionata in timpul dezbaterii. Ce a raspuns fostul premier cand a fost intrebat daca l-a angajat pe fiul sau la Curtea de Conturi

Viorica Dancila a primit o intrebare incomoda in timpul dezbateri. R: Ce le spuneti tinerilor care nu au avut norocul sa aiba o mama premier care sa ii angajeze la Curtea de Conturi? Nu eu l-am.

Viorica Dancila il critica pe Klaus Iohannis, printr-un discurs citit: ii sfideaza pe romani si vrea dezbateri doar cu cei agreati S-a intors din SUA cu o sapca si trei poze (VIDEO)

Viorica Dancila, reprezentantul PSD in finala prezidentialelor din 24 noiembrie, a venit, marti, la Palatul Parlamentului, unde a citit un discurs prin care i-a adus mai multe reprosuri presedintelui Klaus.

Viorica Dancila: Vedem un presedinte arogant care ii sfideaza pe romani, inteleg ca nu are ce sa spuna ca in cinci ani de zile nu a facut nimic

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a declarat duminica la Buzau ca va da curs oricarei dezbateri si ca refuzul actualului presedinte denota faptul ca ii este frica sa iasa in.

Alina Gorghiu, despre Viorica Dancila: Sa-ti folosesti copilul adoptat in campania electorala e o rusine!

Vicepresedintele Senatului, Alina Gorghiu, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru decizia de a vorbi despre copilul ei adoptat in campania electorala. Ea sustine ca ceea ce a facut candidatul PSD la alegerile prezidentiale este o maxima rusine. Alina Gorghiu o critica pe Viorica Dancila, dupa ce candidatul PSD a vorbit despre copilul adoptat in campania .

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )