Libnet.ro
UNICEF

11:00

GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi ca primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, trebuie sa isi pastreze increderea in justitie si sa aiba rabdare pana cand Curtea de Apel va decide cu privire la contestatiile care au fost depuse impotriva sa. continuă pe Ziarul Bursa

GABRIELA FIREA, DESPRE DECIZIA PSD IN PRIVINTA CANDIDATURII LUI OPRISAN: Sub nicio forma nu pun la indoiala votul colegilor nostri

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca nu va pune la indoiala decizia conducerii partidului de a invalida lista candidatilor din Vrancea la alegerile parlamentare, inclusiv cea la Senat a lui Marian Oprisan.

Gabriela Firea, despre rata infectarii in Capitala: Faptul ca Bucurestiul a atins pragul de 3,02 nu ar trebui sa duca la aplicarea scenariului rosu

Gabriela Firea, primarul general in functie al municipiului Bucuresti, sustine ca nu ar trebui aplicat scenariul rosu, de carantinare a orasului, desi pragul care impune acest lucru cel de 3 la mia de.

Nicusor Dan: 52 de contestatii, depuse contra validarii mandatului meu de primar. Va amintiti cum Firea sustinea ca nu se tine de scaun?

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca au fost depuse 52 de contestatii contra validarii sale ca edil, in principal de catre actuali si fosti consilieri PSD. Dupa ce a aratat ca nu stie sa piarda, Gabriela Firea nu reuseste nici sa paraseasca cu demnitate functia de primar, acuza acesta.

GABRIELA FIREA: Vom propune legi care sa asigure romanilor un trai mai bun

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a depus, astazi, la Biroul Electoral de circumscriptie, listele de candidati pentru alegerile parlamentare.

GABRIELA FIREA: Nici pana in acest moment prefectul nu a convocat o sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta

Primarul in functie al Bucurestiului, Gabriela Firea, a declarat ca nici pana in acest moment prefectul capitalei nu a convocat sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta, in conditiile in care incidenta cazurilor de infectare cu coronavirus a depasit 3 la mia de locuitori.

Nicusor Dan nu-si poate prelua inca mandatul

Nicusor Dan trebuie sa mai astepte pentru a depune juramantul de investire in functia de primar al B.

Nicusor Dan, dupa ce a fost contestat la tribunal de 52 de pesedisti: Urgenta PSD este intarzierea preluarii mandatului meu

Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca nu isi poate prelua mandatul de primar general al Bucurestiului pentru ca a primit 52 de contestatii la Tribunal, de la fosti si actuali consilieri PSD.

Nicusor Dan si-a depus demisia din Camera Deputatilor

Chiar daca nu si-a preluat inca mandatul de primar al Capitalei, Nicusor Dan si-a depus, luni, demisia din Camera Deputatilor, scrie g4media.

Firea, despre decizia PSD in privinta candidaturii lui Oprisan: Sub nicio forma nu pun la indoiala votul colegilor nostri

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca nu va pune la indoiala decizia conducerii partidului de a invalida lista candidatilor din Vrancea la alegerile parlamentare, inclusiv cea la Senat a lui Marian Oprisan. Ea a adaugat ca la nivel uman este sigura ca Marcel Ciolacu si ceilalti colegi din conducerea formatiunii nu au nimic cu Oprisan.

Gabriela Firea, avertisment dur catre Ludovic Orban: Macar in ceasul al doisprezecelea intelegeti ca interesul primordial al romanilor este sanatatea!

Gabriela Firea a declansat un nou atac la adresa premierului si a autoritatilor, dupa ce situatia pandemiei de COVID-19 pare sa fie scapata de sub control. in urma tuturor balbelor transmise in contextul intrarii Capitalei in scenariul rosu, fostul primar avertizeaza bucurestenii ca vor plati pentru incompetenta de care da dovada conducerea actuala. Ce ii .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )