Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gabriela Firea a fost intrebata de Mihai Gadea daca va castiga un nou mandat. Cum a raspuns edilul general

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea a fost intrebata de Mihai Gadea daca va castiga un nou mandat. Cum a raspuns edilul general

Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat la Primaria Capitalei, a fost intrebata, joi, de Mihai Gadea, la Sinteza zilei, daca va castiga un nou mandat. Edilul general a spus ca cetatenii sunt cei care vor decide daca va castiga un nou mandat la Primaria Generala. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Probabil vor fi si mai mult de 12 scoli din Capitala in scenariul rosu. Avem pregatite 250.000 de teste pentru elevi

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca Primaria are pregatite 250. 000 de teste pentru infectia cu noul coronavirus pentru elevii din Bucuresti. intrebata, in cadrul unei emisiunii televizate daca este.

Investigatie Rise Project: Primaria Capitalei condusa de Gabriela Firea a platit dublu pentru rascumpararea Parcului Verdi Ce legaturi au cu primarul cei care au primit banii UPDATE Primaria Capitalei: Articolul include afirmatii false, ne vom adresa ju

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a platit dublu pe terenul din Parcul Verdi, ca si cum acesta era construibil si avea utilitati, desi el era spatiu verde, arata o investigatie Rise Project. Astfel, municipalitatea a platit 1080 de euromp pentru cele 5,6 ha din parc, iar trei luni mai tarziu, in grila notarilor, pretul de referinta pentru terenurile din parcul Verdi a fost fixat la 561 de euromp. Principalul beneficiar si artizanul afacerii este milionarul Dragos Savulescu, fost actionar al clubului Dinamo, condamnat definitiv si urmarit international. Acesta a primit aproape sapte milioane de euro din cele aproximativ 50 puse la bataie de primaria generala.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, lovita cu 2 saptamani inainte de marea batalie. Decizia instantei

Alegerile locale 2020 se apropie, iar Gabriela Firea este lovita cu doar doua saptamani inainte de marea batalie. A fost data decizia instantei! Gabriela Firea, lovita inainte de alegerile locale 2020 Dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a dat castig de cauza companiei Astra Vagoane Calatori in urma contestatiei formulate de Primaria Bucuresti, firma din .

Nicusor Dan a invitat-o pe Gabriela Firea la o dezbatere, dar primarul general nu a venit: Dupa cum vedeti, am fost cavaler si am pastrat un loc la umbra

Nicusor Dan a avut o conferinta de presa, joi, la care sustine ca a invitat-o chiar si pe Gabriela Firea careia ii adresasede-a lungul timpului mai multe provocari de a participa la o dezbatere.

Nicusor Dan a invitat-o pe Gabriela Firea la o dezbatere, dar primarul general nu a venit: Dupa cum vedeti, am fost cavaler si am pastrat un loc la umbra

Nicusor Dan a avut o conferinta de presa, joi, la care sustine ca a invitat-o chiar si pe Gabriela Firea careia ii adresasede-a lungul timpului mai multe provocari de a participa la o dezbatere.

Gabriela Firea fuge de dezbaterea cu Nicusor Dan. Candidatul Dreptei denunta campania de dezinformare: PSD foloseste o campanie de telefoane otravite

Nicusor Dan a sustinut o conferinta de presa in fata Uzinei de Reparatii Atelierele Centrale, care apartine de Societatea de Transport Bucuresti. Candidatul dreptei a invitat-o si pe Gabriela Firea sa participe, sa faca o dezbatere in doi, pentru a discuta in fata presei despre problemele bucurestenilor. La locul desfasurarii conferintei a fost adus chiar si un pupitru pentru primarul Firea, cu numele acesteia, care insa a ramas gol, prin neprezentarea candidatului PSD.

Alegeri locale 2020. Ce mesaje si-au trimis Gabriela Firea si Nicusor Dan

S-a aflat ce mesaje si-au trimis Nicusor Dan si Gabriela Firea, amandoi candidati la fotoliul de primar al Capitalei, la alegerile locale 2020. Astfel, Nicusor Dan a provocat-o prin SMS pe Gabriela Firea la o dezbatere fata in fata. Raspunsul candidatului PSD i-a lasat un gust amar candidatului Aliantei USR-PLUS, sustinut si de PNL. Acesta .

Cat de bogata e Gabriela Firea. Bijuterii si tablouri de un sfert de milion de euro

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, este unul dintre cei mai avuti candidati inscrisi in cursa pentru Bucuresti. impreuna cu sotul sau, primarul orasului Voluntari Florentin Pandele, Firea detine mai multe terenuri, conturi bancare precum si bijuterii si obiecte de arta care insumeaza nu mai putin de 240. 000 de euro.

GABRIELA FIREA: S-au facut zeci de mii de teste pentru coronavirus in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat astazi ca in Bucuresti s-au efectuat zeci de mii de teste pentru coronavirus.

Gabriela Firea, despre inceperea scolilor in Bucuresti: Nu are rost sa traumatizam copiii

In cursul serii de duminica, Gabriela Firea a vorbit despre situatia scolilor din Bucuresti la inceput de an scolar. Potrivit edilului Capitalei, mai multe institutii de invatamant nu sunt pregatite sa le ofere copiilor materialele didactice pe care acestia le-ar necesita in cadrul orelor online, astfel ca PMB isi ia angajamentul sa le asigure tot .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )