Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investigatie Rise Project: Primaria Capitalei condusa de Gabriela Firea a platit dublu pentru rascumpararea Parcului Verdi Ce legaturi au cu primarul cei care au primit banii UPDATE Primaria Capitalei: Articolul include afirmatii false, ne vom adresa ju

Hotnews Hotnews,
 Investigatie Rise Project: Primaria Capitalei condusa de Gabriela Firea a platit dublu pentru rascumpararea Parcului Verdi Ce legaturi au cu primarul cei care au primit banii UPDATE Primaria Capitalei: Articolul include afirmatii false, ne vom adresa ju

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a platit dublu pe terenul din Parcul Verdi, ca si cum acesta era construibil si avea utilitati, desi el era spatiu verde, arata o investigatie Rise Project. Astfel, municipalitatea a platit 1080 de euromp pentru cele 5,6 ha din parc, iar trei luni mai tarziu, in grila notarilor, pretul de referinta pentru terenurile din parcul Verdi a fost fixat la 561 de euromp. Principalul beneficiar si artizanul afacerii este milionarul Dragos Savulescu, fost actionar al clubului Dinamo, condamnat definitiv si urmarit international. Acesta a primit aproape sapte milioane de euro din cele aproximativ 50 puse la bataie de primaria generala. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan, despre o dezbatere cu Gabriela Firea: E logic sa avem o dezbatere finala in care fiecare dintre noi sa vina cu argumentele lui. Nu s-a mai intamplat demult ca cifrele din spatiul public sa fie asa de diferite (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, sustine ca e nevoie de o dezbatere finala intre el si Gabriela Firea, principala sa contracandidata, precizand ca pe fiecare dintre te.

Cat de bogata e Gabriela Firea. Bijuterii si tablouri de un sfert de milion de euro

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, este unul dintre cei mai avuti candidati inscrisi in cursa pentru Bucuresti. impreuna cu sotul sau, primarul orasului Voluntari Florentin Pandele, Firea detine mai multe terenuri, conturi bancare precum si bijuterii si obiecte de arta care insumeaza nu mai putin de 240. 000 de euro.

Nicusor Dan: Gabriela Firea nu se intelege cu nimeni. Toata lumea o saboteaza Despre perspectiva de a ajunge Primar General, dar cu un Guvern PSD: Doamne fereste! (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca Bucurestiul a ajuns in faliment financiar pentru ca Administratia PSD - Firea a gestionat defectuos veniturile.

Primaria Capitalei va da gratuit cate o supa pe zi persoanelor din grupurile vulnerabile

Primaria Capitalei va da gratuit cate o supaciorba pe zi si paine persoanelor din grupurile vulnerabile, potrivit unui proiect initiat de primarul Gabriela Firea, cu mai putin de o luna inainte de alegeri, si aprobat luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Programul Supa Comunitara va fi derulat de catre Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, iar alocatia minima de hrana pentru o persoana va avea valoarea de 6 lei. impartirea hranei se va face in trei locatii din zonele Obor, Viilor si Gara de Nord.

Nicusor Dan respinge acuzatiile PSD: Ajutorul de handicap va fi platit in continuare. La fel subventiile pentru transportul public si agentul termic El a acceptat provocarea lansata de Gabriela Firea

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a negat catogoric informatiile potrivit carora ar intentiona, daca va castiga alegerile din 27 septembrie, sa renunte la unele subventii sau la.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectele prin care 250.000 de elevi si profesorii din Bucuresti se pot testa de COVID-19 cu bani de la Primaria Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectele propuse de primarul Gabriela Firea prin care 250. 000 de elevi, dar si profesorii se pot testa gratuit de Covid-19. Persoanele care se inscriu pentru testare vor primi un sprijin financiar in valoare de 200 de leibeneficiar ce va fi decontat unitatilor de specialitate in testare RTC-PCR afiliate proiectului, practic se vor testa gratuit.

GABRIELA FIREA: S-au facut zeci de mii de teste pentru coronavirus in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat astazi ca in Bucuresti s-au efectuat zeci de mii de teste pentru coronavirus.

Gabriela Firea, despre inceperea scolilor in Bucuresti: Nu are rost sa traumatizam copiii

In cursul serii de duminica, Gabriela Firea a vorbit despre situatia scolilor din Bucuresti la inceput de an scolar. Potrivit edilului Capitalei, mai multe institutii de invatamant nu sunt pregatite sa le ofere copiilor materialele didactice pe care acestia le-ar necesita in cadrul orelor online, astfel ca PMB isi ia angajamentul sa le asigure tot .

Gabriela Firea: Vrem sa fim capitala europeana si din punct de vedere sanitar. Dorim sa oferim testare gratuita pentru elevi doar in caz de nevoie, nimeni nu va fi obligat Primarul general critica PNL si USR (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat ca exista o capacitate de 5. 000 de teste pentru COVID-19 pe zi. Edilul a sustinut o declaratiede presa in contextul in care consilierii generali ai.

Libertatea: in plina campanie electorala a lui Firea, Primaria Capitalei a difuzat 600 de spoturi pe cinci televiziuni, in doar sapte zile

000 de lei pentru activitati de marketing si promovare au inceput sa fie cheltuiti pe Primaria Capitalei, in cadrul unei campanii care se va incheia chiar in ziua alegerilor locale, pe 27 septembrie, scrie Libertatea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )