Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea fuge de dezbaterea cu Nicusor Dan. Candidatul Dreptei denunta campania de dezinformare: PSD foloseste o campanie de telefoane otravite

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea fuge de dezbaterea cu Nicusor Dan. Candidatul Dreptei denunta campania de dezinformare: PSD foloseste o campanie de telefoane otravite

Nicusor Dan a sustinut o conferinta de presa in fata Uzinei de Reparatii Atelierele Centrale, care apartine de Societatea de Transport Bucuresti. Candidatul dreptei a invitat-o si pe Gabriela Firea sa participe, sa faca o dezbatere in doi, pentru a discuta in fata presei despre problemele bucurestenilor. La locul desfasurarii conferintei a fost adus chiar si un pupitru pentru primarul Firea, cu numele acesteia, care insa a ramas gol, prin neprezentarea candidatului PSD. continuă pe Hotnews

Ce avere are, de fapt, Nicusor Dan, candidatul la Primaria Capitalei. Cum a strans bani pentru campania electorala

Care este averea candidatului la Primaria Capitalei si de ce bunuri se bucura acesta in comparatie cu alti colegi de breasla? Romanii au aflat de curand care a fost metoda prin care a reusit sa stranga bani pentru campania electorala. UPDATE: Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului, conform datelor exit-poll, publicate duminica, 27 septembrie, .

Nicusor Dan: Gabriela Firea nu se intelege cu nimeni. Toata lumea o saboteaza Despre perspectiva de a ajunge Primar General, dar cu un Guvern PSD: Doamne fereste! (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, a declarat miercuri seara, pentru B1 TV, ca Bucurestiul a ajuns in faliment financiar pentru ca Administratia PSD - Firea a gestionat defectuos veniturile.

Proiectele lui Nicusor Dan pentru Bucuresti. Masuri concrete de fluidizare a traficului, imbunatatire a calitatii aerului si schimbare a retelei de termoficare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, a explicat miercuri, pentru B1 TV, mai multe dintre proiectele pe care le are mai ales in ceea ce priveste transportul din Bucuresti si calitatea aerului.

Sondaj. Nicusor Dan, avantaj infim in fata Gabrielei Firea. Foarte multi bucuresteni sunt nehotarati

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si de Alianta USR-PLUS, este cotat cu 31%, in timp ce candidatul PSD Gabriela Firea are 29%, arata un sondaj comandat de PNL, potrivit Digi 24. Candidatul PMP, Traian Basescu, este cotat cu 10%. Un procent foarte mare este insa cel al nehotaratilor: 22%.

Nicusor Dan: Bucurestenii trebuie sa mearga la vot si sa dea votul util. Sa se informeze, sa reflecteze de ce nu au apa calda, de ce stam in trafic, de ce e poluare si sa voteze in cunostinta de cauza (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar general al Capitalei, spune ca doar el si Gabriela Firea au sanse reale sa obtina mandatul de edil la alegerile din 27 septembrie.

AlegeriLocale2020 Nicusor Dan: Candidatului Firea ii este frica sa iasa la o dezbatere alaturi de mine

Primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, ii este frica sa se confrunte intr-o dezbatere electorala unu la unu, mimand una cu mai multi candidati, sustine candidatul dreptei pentru Bucuresti, Nicusor Dan, scrie Agerpres.

Averea lui Nicusor Dan: o masina fabricata pe vremea comunismului. Cat de bogata e Firea

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan are p avere modesta fata de principalii sai competitori. Potrivit declaratiei de avere consultata de Adevarul, acesta nu detine terenuri, nici macar o locuinta si traieste din indemnizatia de deputat.

Nicusor Dan o cheama din nou pe Firea la cel putin trei dezbateri la CGMB Firea vrea o dezbatere electorala cu Nicusor Dan, Basescu si Tariceanu, la o autobaza STB

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a chemat-o din nou luni pe Gabriela Firea la trei dezbateri unu la unu in ultima saptamana a campaniei electorale, in sala Consiliului General. Firea vrea insa o dezbatere cu toti cei trei candidati de dreapta, Nicusor Dan, Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, si propune ca intalnirea sa aiba loc la o autobaza a STB.

NICUSOR DAN: I-am dat SMS doamnei Firea sa o invit la o dezbatere, la baza STB. Mi-a oferit consultanta politica

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat ca a invitat-o pe Gabriela Firea, printr-un MS la o dezbatere la baza Societatii de Transport Bucuresti STB), iar aceasta l-a anuntat, tot prin SMS, ca nu vine, dar i-a oferit consultanta, dandu-i diverse sfaturi politice, conform news. ro.

Nicusor Dan: I-am dat SMS doamnei Firea sa o invit la o dezbatere, la baza STB. Mi-a oferit consultanta politica

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat ca a invitat-o pe Gabriela Firea, printr-un MS la o dezbatere la baza Societatii de Transport Bucuresti STB), iar aceasta l-a anuntat, tot prin SMS, ca nu vine, dar i-a oferit consultanta, dandu-i diverse sfaturi politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )