Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gabriela Firea, primele declaratii despre efectele cutremurului produs in noaptea de vineri spre sambata

B1 B1,
Gabriela Firea, primele declaratii despre efectele cutremurului produs in noaptea de vineri spre sambata

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, a oferit primele declaratii cu privire la efectele seismului de noaptea trecuta la nivelul Bucurestiului, conform stiripesurse. ro. Din fericire, nu au fost. continuă pe B1

Gabriela Firea, mesaj pentru bucuresteni dupa cutremur: ii rog pe cei care locuiesc in cladiri cu risc seismic pericol public sa accepte relocarea pentru a se consolida cladirile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o interventie telefonica pentru Stirile B1TV si a facut mai multe precizari despre cutremurul de sambata dimineata de la ora 2:11 si a facut un apel.

Rasturnare de situatie: Gabriela Firea si-a retras plangerea impotriva lui Traian Basescu

Gabriela Firea a confirmat, la QA, de la Antena 3, ca a renuntat la plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu, care a amenintat-o in perioada in care facea parte din.

Gabriela Firea, dupa cutremurul de 5,3 grade: Bucurestiul va avea o structura care sa se ocupe de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata dimineata, ca va fi instituita o structura administrativa care sa se ocupe exclusiv de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic.

Gabriela Firea: Cel mai potrivit om pentru a prelua functia de prim-ministru este Liviu Dragnea

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul ei de vedere, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai potrivit om pentru a prelua functia de premier dupa alegerile parlamentare din decembrie, preczand ca acest subiect nu a fost inca.

Marion Cotillard, primele declaratii dupa ce s-a scris ca are o aventura cu Brad Pitt. Actrita a anuntat ca e insarcinata: imi doresc ca ei sa-si gaseasca linistea

Actrita franceza Marion Cotillard 40 de ani) a facut primele declaratii oficiale dupa ce presa straina a scris ca a avut o aventura cu Brad Pitt, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Angelina Jolie a intentat divort. Artista a dezmintit aceste zvonuri, anuntand ca asteapta al doilea copil alaturi de partenerul ei de viata.

Magnitudinea cutremurului produs in Vrancea a fost revizuita la 5,3

Magnitudinea cutremurului care a avut loc in aceasta dimineata in zona Vrancea a fost revizuita la 5,3, anunta pe Twitter Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

Gabriel Oprea, noi declaratii despre cazul Gigina: Nu pot fi acuzat de omor din culpa pentru ca eram a treia masina, e impotriva codului rutier

Fostul ministru Gabriel Oprea a fost pus fata in fata cu declaratiile matusii lui Bogdan Gigigina, intr-o emisiune la Antena 3. Aceasta a declarat despre Oprea ca daca se stia nevinovat.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )