Libnet.ro
UNICEF

10:30

Rasturnare de situatie: Gabriela Firea si-a retras plangerea impotriva lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie: Gabriela Firea si-a retras plangerea impotriva lui Traian Basescu

Gabriela Firea a confirmat, la QA, de la Antena 3, ca a renuntat la plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu, care a amenintat-o in perioada in care facea parte din. continuă pe Antena3

Firea anunta ca si-a retras plangerea impotriva lui Basescu: Bucurestenii si romanii isi doreau o solutie mai rapida

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata, la Antena 3, ca si-a retras plangerea penala impotriva fostului presedinte Traian Basescu, pentru acuzatiile de santaj, pe motiv ca au trecut doi ani de la depunere si a reevaluat situatia, si sustine ca intre timp romanii s-au lamurit singuri despre situatia creata.

Gabriela Firea, dupa cutremurul de 5,3 grade: Bucurestiul va avea o structura care sa se ocupe de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata dimineata, ca va fi instituita o structura administrativa care sa se ocupe exclusiv de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic.

Gabriela Firea, mesaj pentru bucuresteni dupa cutremur: ii rog pe cei care locuiesc in cladiri cu risc seismic pericol public sa accepte relocarea pentru a se consolida cladirile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o interventie telefonica pentru Stirile B1TV si a facut mai multe precizari despre cutremurul de sambata dimineata de la ora 2:11 si a facut un apel.

Gabriela Firea, primele declaratii despre efectele cutremurului produs in noaptea de vineri spre sambata

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, a oferit primele declaratii cu privire la efectele seismului de noaptea trecuta la nivelul Bucurestiului, conform stiripesurse. ro. Din fericire, nu au fost.

Gabriela Firea: Cel mai potrivit om pentru a prelua functia de prim-ministru este Liviu Dragnea

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul ei de vedere, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai potrivit om pentru a prelua functia de premier dupa alegerile parlamentare din decembrie, preczand ca acest subiect nu a fost inca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )