Libnet.ro
UNICEF

19:00

Gabriela Firea, dupa cutremurul de 5,3 grade: Bucurestiul va avea o structura care sa se ocupe de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea, dupa cutremurul de 5,3 grade: Bucurestiul va avea o structura care sa se ocupe de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata dimineata, ca va fi instituita o structura administrativa care sa se ocupe exclusiv de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea, mesaj pentru bucuresteni dupa cutremur: ii rog pe cei care locuiesc in cladiri cu risc seismic pericol public sa accepte relocarea pentru a se consolida cladirile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o interventie telefonica pentru Stirile B1TV si a facut mai multe precizari despre cutremurul de sambata dimineata de la ora 2:11 si a facut un apel.

Mai multi romani au sunat la 112, dupa cutremurul de 5,3 grade pe Richter

Mai multi romani au sunat, in noaptea de vineri spre sambata, la numarul unic de urgenta 112, ca urmare a cutremurului de 5,3 grade pe Richter.

Gabriela Firea: Cel mai potrivit om pentru a prelua functia de prim-ministru este Liviu Dragnea

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul ei de vedere, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai potrivit om pentru a prelua functia de premier dupa alegerile parlamentare din decembrie, preczand ca acest subiect nu a fost inca.

Rasturnare de situatie: Gabriela Firea si-a retras plangerea impotriva lui Traian Basescu

Gabriela Firea a confirmat, la QA, de la Antena 3, ca a renuntat la plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu, care a amenintat-o in perioada in care facea parte din.

Gabriela Firea, primele declaratii despre efectele cutremurului produs in noaptea de vineri spre sambata

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, a oferit primele declaratii cu privire la efectele seismului de noaptea trecuta la nivelul Bucurestiului, conform stiripesurse. ro. Din fericire, nu au fost.

Usor, iubitu meu, ca se rupe patu. Reactia Deliei dupa cutremurul cu magnitudinea de 5,3

Imediat dupa cutremurul cu magnitudinea de 5,3 produs in noaptea de vineri spre sambata, Delia a publicat un mesja pe Facebook. Artista s-a folosit de incident, dar si de simtul umorului,.

Gabriela Firea: Fac apel la proprietarii cladirilor cu risc seismic clasa I pericol public sa accepte locuintele Primariei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut, sambata, dupa cutremurul de 5,3 grade din Vrancea, resimtit si de bucuresteni, un apel la proprietarii care locuiesc in cladiri cu risc seismic clasa I pericol public sa accepte locuintele puse la.

Raed Arafat, dupa cutremurul de 5,3 grade pe Richter: Cel mai important lucru este ca populatia sa fie pregatita, sa stie cum sa reactioneze. Asta poate salva cele mai multe vieti

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Raed Arafat, considera ca interventia la cutremur nu apartine doar statului, Guvernului central, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU), ci si omului de rand, comunitatii, autoritatilor locale si judetene.

Reactia Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta dupa cutremurul din Romania

Cutremurul care a zguduit Romania in aceasta noapte a produs panica in Bucuresti si in marile orase din Romania Detalii AICI). Seismul, cu o magnitudine de 5,6 pe scara Richter, a.

Ce a aparut pe Facebook-ul Deliei imediat dupa cutremurul puternic de sambata dimineata

Si Delia a simtit cutremurul care s-a produs sambata dimineata in Romania. Artista a tinut sa marcheze momentul cu un mesaj amuzant pe Facebook. 'Usor, iubitu' meu ca se rupe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2677 seconds )