Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gabriela Firea, mesaj pentru bucuresteni dupa cutremur: ii rog pe cei care locuiesc in cladiri cu risc seismic pericol public sa accepte relocarea pentru a se consolida cladirile (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea, mesaj pentru bucuresteni dupa cutremur: ii rog pe cei care locuiesc in cladiri cu risc seismic pericol public sa accepte relocarea pentru a se consolida cladirile (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o interventie telefonica pentru Stirile B1TV si a facut mai multe precizari despre cutremurul de sambata dimineata de la ora 2:11 si a facut un apel. continuă pe B1

ISU Bucuresti nu a primit apeluri pentru a interveni dupa cutremur. La Iasi a cazut tencuiala de pe o cladire veche, iar cativa cetateni au facut atacuri de panica

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov nu a primit apeluri pentru a interveni dupa cutremurul cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter, revizuita ulterior la 5,3, produs sambata dimineata la ora 2:11, anunta Agerpres. Au existat insa apeluri prin care cetatenii intrebau cum ar trebui sa procedeze imediat dupa cutremur, daca sa paraseasca sau nu locuinta.

Gabriela Firea: Cel mai potrivit om pentru a prelua functia de prim-ministru este Liviu Dragnea

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul ei de vedere, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai potrivit om pentru a prelua functia de premier dupa alegerile parlamentare din decembrie, preczand ca acest subiect nu a fost inca.

Gabriela Firea, dupa cutremurul de 5,3 grade: Bucurestiul va avea o structura care sa se ocupe de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, sambata dimineata, ca va fi instituita o structura administrativa care sa se ocupe exclusiv de procesul de consolidare a cladirilor cu risc seismic.

Rasturnare de situatie: Gabriela Firea si-a retras plangerea impotriva lui Traian Basescu

Gabriela Firea a confirmat, la QA, de la Antena 3, ca a renuntat la plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu, care a amenintat-o in perioada in care facea parte din.

Gabriela Firea, primele declaratii despre efectele cutremurului produs in noaptea de vineri spre sambata

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei, a oferit primele declaratii cu privire la efectele seismului de noaptea trecuta la nivelul Bucurestiului, conform stiripesurse. ro. Din fericire, nu au fost.

Andrei Ivan, mesaj pentru selectionerul Christoph Daum: Si eu vreau la nationala:

Atacantul Andrei Ivan a adus victoria pentru CS Universitatea Craiova in deplasare cu FC Voluntari si dupa meci a avut un mesaj pentru selectionerul Cristoph Daum.

Gabriela Firea: Fac apel la proprietarii cladirilor cu risc seismic clasa I pericol public sa accepte locuintele Primariei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut, sambata, dupa cutremurul de 5,3 grade din Vrancea, resimtit si de bucuresteni, un apel la proprietarii care locuiesc in cladiri cu risc seismic clasa I pericol public sa accepte locuintele puse la.

Cel mai potrivit pentru functia de prim-ministru ar fi Liviu Dragnea

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca cea mai potrivita persoana pentru a prelua functia de prim-ministru dupa alegerile parlamentare ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit unor surse din presa.

CIRC la Primaria Capitalei! Gabriela FIREA: Nu am fumat in viata mea nici tigari si nici altceva. La cum va comportati, probabil ca dvs fumati, si din alea TARI! (VIDEO)

Scandal la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 21 septembrie 2016. Cu subiecte importante pentru bunastarea bucurestenilor pe masa, intrunirea s-a transformat intr-un sala de.

Dilemele Liei Olguta Vasilescu dupa cutremur: Te invartesti prin casa si nu stii daca sa pleci pe scari in pijama sau stai sa te imbraci (FOTO)

Cutremurul cu magnitudinea 5,3 produs in noaptea de vineri spre sambata s-a resimtit si la Craiova. Lia Olguta Vasilescu a reactionat imediat pe pagina personala de Facebook pentru a prezenta.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2034 seconds )