Libnet.ro
UNICEF

11:30

Gabriela Firea, replica pentru Ludovic Orban: Faceai chermeze in birou, stropite cu alcool din belsug

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, replica pentru Ludovic Orban: Faceai chermeze in birou, stropite cu alcool din belsug

Gabriela Firea a lansat acuzatii extrem de dure la adresa lui Ludovic Orban, intr-o postare pe Facebook. continuă pe Antena3

Santaj USR de patru miliarde de euro! Rosia Montana, capcana otravita pentru Ludovic Orban

Santaj urias pus la cale chiar de USR. USR a amenintat acum cateva zile guvernul Orban ca ii suna ceasul si ca mai are timp sapte zile ca sa puna in aplicare ceea ce a dictat formatiunea politica in momentul in care i-a dat votul.

Gabriela Fiea il ataca pe Ludovic Orban cu citate din Camus si il compara cu Dragnea. Ca orice las, musca si fuge

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea l-a atacat sambata pe Ludovic Orban spunand despre acesta ca este las pentru ca evita o confruntare cu aceasta intr-o emisiune televizata. Totodata, edilul a amintit si un citat din Albert Camus pentru a-l caracteriza pe premier - Prostia are talentul de a fi insistenta.

Gabriela Firea spune ca Orban este Dragnea doi. A asmutit jumatate din Guvern impotriva mea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat la TVR 1 ca premierul Orban este Dragnea 2, pentru ca a taiat bugetul Capitalei si a asmutit Guvernul impotriva sa. De altfel, Gabriela Firea a dezvaluit ca, in perioada in care Liviu Dragnea conducea PSD, acesta a trimis 50 de controale la Primiria Generala.

VIDEO Spectacolul dat de Gabriela Firea - A venit in sedinta Consiliului cu masca sanitara si cu halat: Ne protejam de virusii guvernamentali

Primarul Gabriela Firea, aflata in plina campanie electorala pentru un nou mandat, a venit in sedinta de miercuri a Consiliului General Bucuresti echipata cu halat si cu masca de protectie pentru a se proteja de virusii guvernamentali si s-a lansat in noi atacuri la adresa Cabinetului Orban. Si consilierii PSD au venit cu halate si cu masti de protectie, dar si cu pancarte cu mesaje precum Virusii la guvernare.

Ludovic Orban, prima reactie dupa depunerea motiunii: Niste oameni politici care si-au demonstrat lipsa de valoare

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost depusa joi de PSD, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. in replica, Ludovic Orban spune ca motiunea este depusa de niste oameni care si-au demonstrat lipsa de valoare.

Ludovic Orban, precizari dupa depunerea motiunii: Niste oameni politici care si-au demonstrat lipsa de valoare

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost depusa joi de PSD, dupa ce Guvernul si-a angajat raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. in replica, Ludovic Orban spune ca motiunea este depusa de niste oameni care si-au demonstrat lipsa de valoare.

GABRIELA FIREA: Hotararea mea este aceea de a candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca va candida pentru inca un mandat in fruntea Primariei Generale indiferent de modul in care se vor organiza alegerile - in unul sau doua tururi de scrutin si indiferent de numarul de zile de vot.

GABRIELA FIREA: Sprijinul financiar de 2.000 de lei pentru femeile insarcinate va fi alocat si anul acesta, in ciuda restrictiilor bugetare

Primarul general Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca sprijinul financiar de 2. 000 de lei pentru femeile insarcinate va fi alocat si anul acesta, in ciuda restrictiilor bugetare. Viitoarele mame primesc bani pentru analize gratuite si medicamente, in anul 2019 fiind aproximativ 15. 000 de beneficiare ale programului.

Gabriela Firea a amanetat Bucurestiul: ce a pus gaj la ANAF, conform lui Nicusor Dan

Daca ne uitam la modul in care se contureaza alegerile locale din capitala, Gabriela Firea si Nicusor Dan par a fi principalii candidati, iar USR-istul are multe argumente impotriva PSD-istei. Din pacate pentru bucuresteni, managementul defectuos al Gabrielei in fruntea Primariei Capitalei s-a reflectat in mai multe probleme financiare. Conform spuselor lui Nicusor Dan, deja .

Gabriela Firea: Voi candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei, indiferent de numarul zilelor de vot

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sambata ca va candida pentru un nou mandat, indiferent de numarul tururilor de scrutin de la urmatoarele alegeri locale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )