Libnet.ro
UNICEF

29 Apr.

Santaj USR de patru miliarde de euro! Rosia Montana, capcana otravita pentru Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Santaj USR de patru miliarde de euro! Rosia Montana, capcana otravita pentru Ludovic Orban

Santaj urias pus la cale chiar de USR. USR a amenintat acum cateva zile guvernul Orban ca ii suna ceasul si ca mai are timp sapte zile ca sa puna in aplicare ceea ce a dictat formatiunea politica in momentul in care i-a dat votul. continuă pe Antena3

VIDEO Ministrul Culturii: Procedura includerii zonei Rosia Montana in patrimoniul UNESCO va fi reluata Termenul expira sambata

Guvernul a decis sa reia procedura de includere a zonei Rosia Montana in patrimoniul UNESCO, a anuntat vineri ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, care a precizat ca notificarea va fi trimisa astazi. in 1 februarie expira termenul pana la care Executivul se mai poate adresa UNESCO pentru a cere rediscutarea dosarului Rosia Montana in urmatoarea sesiune a Comitetului international, in caz contrar dosarul nemaiputand fi inclus pe ordinea de zi a reuniunii Comitetului Patrimoniului Mondial UNESCO din aceasta vara.

Orban: Dosarul Rosia Montana e unul serios. Cred ca sunt toate sansele sa avem o decizie favorabila

Ludovic Orban a declarat ca dosarul privind inscrierea sitului Rosia Montana in patrimoniul UNESCO e unul serios si ca sunt toate sansele sa avem parte de o decizie favorabila, informeaza.

Rosia Montana, punct si de la capat. Ce ar pierde si ce ar castiga Romania de pe urma proiectului

Controversatul proiect de extragere a aurului si argintului de la Rosia Montana pare sa intre intr-o noua etapa, ca urmare a reluarii procedurii de inscriere a sitului in Patrimoniul Mondial UNESCO. Putini stiu insa ce ar putea pierde Romania sau ce ar putea castiga de pe urma acestui proiect.

Guvernul Romaniei cere oficial includerea sitului de la Rosia Montana in patrimoniul mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anuntat vineri ca a luat decizia de reluare a procedurii includerii zonei Rosia Montana in patrimoniul UNESCO.

Guvernul anunta ca reia procedura pentru inscrierea sitului Rosia Montana in Patrimoniul mondial UNESCO

Guvernul va relua vineri procedura pentru inscrierea sitului Rosia Montana in Patrimoniul mondial UNESCO, a anuntat ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, care a precizat ca decizia a fost luata impreuna cu.

Guvernul reia inscrierea sitului Rosia Montana la UNESCO

Guvernul a anuntat ca reia procedura pentru inscrierea sitului Rosia Montana in Patrimoniul mondial .

Ministrul Culturii anunta ca azi va relua procedura de inscriere a sitului Rosia Montana in Patrimoniul UNESCO

Ministrul Culturii Bogdan Georghiu a anuntat ca Guvernul reia de astazi procedura pentru inscrierea sitului Rosia Montana in Patrimoniul mondial UNESCO.

BREAKING Guvernul anunta ca reia procedura pentru inscrierea sitului Rosia Montana in Patrimoniul mondial UNESCO

Guvernul a anuntat ca reia procedura pentru inscrierea sitului Rosia Montana in Patrimoniul mondial UNESCO.

Protest pentru Rosia Montana in Piata Victoriei VIDEO

Cateva zeci de protestatari s-au adunat joi de la ora 18. 00 in Piata Victoriei din Capitala intr-un protest pentru includerea localitatii Rosia Montana in patrimoniul UNESCO. A venit momentul sa va tineti de cuvant, a fost deviza acestei manifestari.

Orban: Vrem inscrierea sitului Rosia Montana in patrimoniul UNESCO. Guvernele PSD au blocat procedura

Ludovic Orban a declarat ca liberalii vor inscrierea sitului Rosia Montana in patrimoniul UNESCO, iar procedura nu a fost blocata de ei, ci de fostele guvernari social-democrate. Premierul a mai sustinut ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 29 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )