Libnet.ro
UNICEF

23:45

Gafa la o televiziune din Republica Moldova: Cristian Tabara a prezentat drept reala o imagine trucata de un site de satira(FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Gafa la o televiziune din Republica Moldova: Cristian Tabara a prezentat drept reala o imagine trucata de un site de satira(FOTO, VIDEO)

Gafa de proportii la un post de televiziune din Republica Moldova. Jurnalistul Cristian Tabara a prezentat drept reala o imagine trucata, aparuta pe varianta moldoveneasca a site-ului de satira Times New. continuă pe B1

Un barbat a furat bani dintr-un market din Republica Moldova. Ce pedeapsa ar putea primi (VIDEO)

Un barbat a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un magazin din Republica Moldova cum fura un portofel cu bani. Acesta se apropie de casa pentru a achita produsele din cos si fix in acel.

Un politist de frontiera din Republica Moldova a refuzat o mita de 5 mii de dolari

Un politist de frontiera din Republica Moldova a refuzat o mita de 5. 000 de dolari de la un conational, care a incercat sa-l corupa pentru ca omul legii sa-i elibereze doua unitati de transport, stopate la frontiera cu marfuri de contrabanda.

Presedintele prorus Igor Dodon vrea sa scoata in afara legii partidele unioniste din Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a precizat, miercuri, ca va veni cu o initiativa legislativa care sa interziuca activitatea partidelor prounioniste, care pledeaza pentru lichidarea statalitatii Republicii Moldova.

Echipament militar rusesc, capturat la frontiera dintre Romania si Republica Moldova

Serviciul de Informatii si Securitate din Republica Moldova SIS) in comun cu Serviciul Vamal si Procuratura pentru combaterea criminalitatii organizate si cauze speciale au confiscat un lot de.

Republica Moldova cere Rusiei sa renunte la manifestatiile organizate pentru implinirea a 25 de ani de prezenta a trupelor ruse in Transnistria

Ministerul de Externe din Republica Moldova l-a convocat miercuri pe ambasadorul Federatiei Ruse la Chisinau, Farit Muhametsin, pentru a transmite cererea catre Rusia de a organiza manifestatii ample cu ocazia.

Ambasada Statelor Unite indeamna Republica Moldova sa-si protejeze spatiul informational de propaganda rusa

Ambasada Statelor Unite la Chisinau sustine ca tara ar trebui sa isi consolideze securitatea informationala, intrucat buletinele de stiri si emisiunile rusesti distorsioneaza mesajul public din Republica Moldova prin propaganda si jumatati de adevar.

Iulian Fota: Republica Moldova risca izolarea internationala

Republica Moldova risca sa fie izolata international din cauza politicii guvernarii de la Chisinau. Declaratia a fost facuta de directorul Colegiului National de Informatii din Romania, Iulian Fota, in cadrul emisiunii Punctul pe azi de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Dodon: Traian Basescu trebuie declarat persona non-grata in Republica Moldova

Dupa ce la Chisinau a fost lansata o petitie online pentru declararea lui Dmitrii Rogozin persona non-grata in Republica Moldova, Igor Dodon afirma ca, daca si trebuie de interzis pe cineva in Moldova, atunci acesta este fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

VIDEO. Relatiile dintre Republica Moldova si Rusia se deterioreaza. Mai multi cetateni rusi au fost opriti sa ajunga in Transnistria. Cum a reactionat liderul de la Chisinau

Mai multi cetateni rusi, inclusiv artisti si un parlamentar, au fost opriti, joi, sa intre in Republica Moldova, situatie care a atras critici vehemente din partea presedintelui proru Igor Dodon si a vicepremierului Rusiei, Dmitri Rogozin, care a catalogat situatia drept rusinoasa.

Realitatea TV Moldova isi suspenda activitatea

Incepand de sambata, 29 iulie 2017, postul de televiziune Realitatea TV din Republica Moldova isi suspenda activitatea pentru o perioada nedeterminata, a anuntat joi canalul tv in pagina electronica.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )