Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dodon: Traian Basescu trebuie declarat persona non-grata in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Dodon: Traian Basescu trebuie declarat persona non-grata in Republica Moldova

Dupa ce la Chisinau a fost lansata o petitie online pentru declararea lui Dmitrii Rogozin persona non-grata in Republica Moldova, Igor Dodon afirma ca, daca si trebuie de interzis pe cineva in Moldova, atunci acesta este fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Igor Dodon i-o coace lui Traian Basescu. Trebuie facut persona non-grata

Dupa ce la Chisinau a fost lansata o petitie online pentru declararea lui Dmitrii Rogozin persona non-grata in Republica Moldova, Igor Dodon afirma ca, daca si trebuie de interzis pe cineva in.

Cand o sa priceapa acest smecheras viclean de Teleorman ca a ajuns penibil? Traian Basescu, reactie EXTREM DE DURA la adresa lui Liviu Dragnea

Traian Basescu are o reactie dura la adresa lui Liviu Dragnea intr-un mesaj pe Facebook. Fostul sef de stat aminteste deciziile pe care presedintele PSD avrut sa le ia, dar de care s-a lovit prin.

Traian Basescu: Dragnea, tot mai penibil! Da in spatiul public citate din programul de guvernare inept sau indicatii pretioase, dar nimeni nu-l mai baga in seama

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, l-a criticat, miercuri, pe seful PSD, Liviu Dragnea, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, in care sustine ca, desi liderul social-democratilor a propus o serie de masuri, ca parte din programul de guvernare, nici actualul premier, Mihai Tudose, si nici fostul sef al Executivului, Sorin Grindeanu, nu au dorit sa le puna in practica.

Traian Basescu: Kovesi s-a imbolnavit de putere. Nu mai are niciun sprijin, cu exceptia lasitatii policienilor

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, sustine ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu mai are pentru a-si continua activitatea la DNA, cu toate ca presedintele Klaus Iohannis o sustine in mod oficial.

Traian Basescu: Doamna Kovesi s-a imbolnavit de putere si scufunda DNA odata cu dansa

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a afirmat ca Laura Codruta Kovesi nu mai are sprijin pentru a-si continua activitatea la DNA, cu toate ca Klaus Iohannis o sustine in mod oficial. Mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2263 seconds )