Libnet.ro
UNICEF

19:16

Gala Fotbalului Romanesc 2016: Denis Alibec, cel mai bun fotbalist roman - Marius Sumudica, desemnat antrenorul anului

Hotnews Hotnews,
 Gala Fotbalului Romanesc 2016: Denis Alibec, cel mai bun fotbalist roman - Marius Sumudica, desemnat antrenorul anului

Denis Alibec, atacantul echipei Astra Giurgiu, a fost desemnat jucatorul anului 2016 in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, eveniment care a avut loc, sambata seara, la Ambasad'Or Events din Otopeni. In cadrul aceleiasi gale, Marius Sumudica, tehnician care a castigat titlul cu Astra in sezonul trecut, a fost declarat antrenorul anului, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Gala Tenisului Romanesc 2016: Simona Halep, cea mai buna jucatoare a anului - Tecau si Mergea, premiati pentru performanta de la Rio

Simona Halep, numarul 4 in clasamentul WTA, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a anului 2016 in cadrul Galei Tenisului Romanesc, eveniment care a avut loc duminica seara, in Bucuresti. Horia Tecau si Florin Mergea au fost premiati pentru cea mai buna performanta din tenisul romanesc la Jocurile Olimpice, medalia de argint.

Cel mai varstnic bistritean sarbatoreste Ziua Nationala pentru a 98-a oara: Unirea e buna pentru Romania, dar conducerea nu e buna

Cel mai varstnic locuitor al judetului Bistrita-Nasaud, Augustin Rus, avea numai opt ani cand a fost infaptuita Marea Unire, iar in 2016, celebreaza acest eveniment, cu mandrie, pentru a 98-a oara.

Cel mai mic salariu din sectorul bugetar va fi de 1.625 de lei, iar cel mai mare de 22.000 de lei

Proiectul Legii privind salarizarea personalului platit din fonduri publice propune 116 clase de salarizare, cel mai mic salariu in sectorul bugetar urmand sa fie de 1. 625 de lei, iar cel mai mare de 22. 000 de lei, potrivit proiectului mentionat, trimis redactiei.

DEZVALUIRI. Documentele avansarii lui Gabriel Oprea au disparut, desi regimul actelor din Ministerul Apararii este foarte strict. Cine sunt oamenii care l-au ajutat pe fostul vicepremier sa devina general |Cel mai comentat articol

Romania libera prezinta azi, in exclusivitate, cum a reusit capitanul Gabriel Oprea sa urce treptele militare intre 1993 si 2000, cand se afla in rezerva, dar si cine sunt oamenii care au contribuit la promovarea lui la cel mai inalt nivel.

Cel mai puternic discurs din istoria Romaniei. Cum a mobilizat Nicolae Iorga o intreaga tara ingenunchiata in 1916

In anul 1916, in Romania, a fost rostit poate cel mai motivant discurs din istoria acestei tari. Mesajul transmis soldatilor si populatiei a reusit sa mobilizeze o natiune ingenuncheata si sa o determine la fapte de un eroism aparte.

Cel mai puternic discurs din istoria Romaniei. Cum a mobilizat Nicolae Iorga o intreaga tara ingenuncheata in 1916

In anul 1916, in Romania, a fost rostit poate cel mai motivant discurs din istoria acestei tari. Mesajul transmis soldatilor si populatiei a reusit sa mobilizeze o natiune ingenuncheata si sa o determine la fapte de un eroism aparte.

Swiss Capital a ajuns al doilea cel mai puternic actionar BRK Financial Group

Swiss Capital si-a marit detinerea la 10% in cadrul BRK Financial Group BRK), singura casa de brokeraj listata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), ajungand astfel al doilea cel mai mare actionar al firmei din Cluj.

Somajul din zona euro a scazut in octombrie la 9,8%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani

Somajul din zona euro a scazut in mod neasteptat in octombrie, la cel mai redus nivel din ultimii sapte ani, semnaland increderea companiilor in redresarea lenta dar constanta a economiei regiunii, scrie Bloomberg, citand datele publicate de biroul european de statistica, Eurostat.

Somajul din zona euro a scazut in octombrie la 9,8%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani

Somajul din zona euro a scazut in mod neasteptat in octombrie, la cel mai redus nivel din ultimii sapte ani, semnaland increderea companiilor in redresarea lenta dar constanta a economiei regiunii, potrivit datelor publicate joi de biroul european de.

Economia Romaniei va creste in 2017 cu 3,4%, cel mai inalt ritm din Europa

Publicatia The Economist estimeaza o crestere a economiei romanesti cu 3,4% in 2017, cel mai mare avans din Europa, sustinut in special de consum, dar avertizeaza ca statul are prea multi angajati, iar deficitul bugetar va depasi plafonul de 3% din produsul intern brut PIB).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )