Libnet.ro
UNICEF

21:15

Gala Premiilor Laureus: Sarbul Novak Djokovic, ales cel mai bun sportiv al anului 2014

Antena3 Antena3,
Gala Premiilor Laureus: Sarbul Novak Djokovic, ales cel mai bun sportiv al anului 2014

Tenismanul sarb Novak Djokovic, nr. 1 mondial si campion la Wimbledon in 2014, a fost distins miercuri cu Premiul Laureus pentru cel mai bun sportiv al anului 2014, cu prilejul galei gazduite de Marele Teatru din. continuă pe Antena3

Gala Premiilor Laureus: Na Li, Serena Williams, Cristiano Ronaldo si Lewis Hamilton, printre favoriti

Fosta jucatoare chineza de tenis Na Li si liderul tenisul feminin mondial, americanca Serena Williams, figureaza printre cele sase candidate la titlul de cea mai buna sportiva a anului, la Gala Premiilor Laureus,.

Premiile Laureus: Novak Djokovic, cel mai bun sportiv din 2014

Jucatorul de tenis Novak Djokovic a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2014 la Gala Premiilor Laureus, dupa ce a cucerit titlul la Wimbledon si a incheiat anul pe primul loc in ierarhia ATP.

Clasamentul ATP: Novak Djokovic, lider pentru a 142-a saptamana - Sarbul l-a devansat pe Rafael Nadal

Novak Djokovic a bifat a 142-a saptamana pe prima pozitie a ierarhiei ATP, performanta cu care l-a depasit pe Rafael Nadal ibericul a fost lider 141 de saptamani), informeaza atpworldtour. com.

Monte Carlo Masters: Novak Djokovic, calificare lejera in turul trei

Novak Djokovic, liderul mondial, s-a calificat, marti, in turul trei al turneului Masters de la Monte Carlo, dupa ce l-a invins pe Albert Ramos Spania), scor 6-1, 6-4. In urma acestui rezultat, Nole a ajuns la 13 victorii consecutive in circuitul ATP. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )