Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gala Wall-Street 10 ani: cine sunt premiantii inovatiei in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gala Wall-Street 10 ani: cine sunt premiantii inovatiei in 2015

Anul acesta la Gala Wall-Street am sarbatorit 10 ani in care am fost alaturi de mediul de business din Romania si am acordat distinctii companiilor, proiectelor si oamenilor care au reusit sa duca inovatia la rang de arta. Va prezentam castigatorii. continuă pe Wall-Street Ro

Cel.ro, 11.000 de comenzi pana la ora 10:00

Magazinul online Cel. ro a generat pana la ora 10:00 circa 11. 000 de comenzi, si a vandut 27. 000 de produse, in Campania de Black Friday, conform oficialilor companiei, pentru WALL-STREET. ro.

Angela Merkel, 10 ani de cand este prima femeie cancelar din Germania

Angela Merkel sarbatoreste duminica zece ani de cand conduce Germania, fiind prima femeie cancelar si al treilea sef de Guvern, dupa Konrad Adenauer si Helmut Kohl, care reuseste sa ramana un deceniu la putere, de la cel de-al Doilea Razboi Mondial si.

Cum sa faci bani dintr-un hobby cu palinca de buna calitate. Pasiunea si perseverenta sunt esentiale!

Un tamplar si un pantofar din Sf. Gheorghe au ajuns dintr-un hobby sa castige medalii de aur in strainatate pentru palinca din fructe pe care o fac in timpul liber. Fustos Imre foto) a povestit intr-un interviu acordat WALL-STREET. RO care sunt.

De citit: 10 carti care te ajuta sa atingi succesul in business

Daca esti la inceput de cariera sau vrei sa te perfectionezi in domeniul afacerilor, WALL-STREET. RO iti prezinta o serie de carti care te vor ajuta sa iti indeplinesti cu succes obiectivele. De la sfaturi legate de primul interviu de angajare, la.

WS 360. Radu Florescu, Centrade: Agentiile de publicitate trebuie sa isi schimbe atitudinea. Trebuie sa recunoastem ca industria de comunicare s-a schimbat profund

Unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din publicitatea romaneasca, Radu Florescu, CEO al grupului de comunicare Centrade, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360 de astazi.

Seful Fan Courier, despre Black Friday: Suntem pregatiti sa livram comenzile. Am lucrat la acest proiect sase luni [VIDEO]

Adrian Mihai, unul dintre actionarii companiei de curierat Fan Courier, explica in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 cum s-a pregatit pentru Black Friday, perioada pe care o descrie ca fiind o sarbatoare a consumatorilor.

Seful FAN Courier, despre Black Friday: Suntem pregatiti sa livram comenzile. Am lucrat la acest proiect sase luni [VIDEO]

Adrian Mihai, unul dintre actionarii companiei de curierat FAN Courier, explica in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 cum s-a pregatit pentru Black Friday, perioada pe care o descrie ca fiind o sarbatoare a consumatorilor.

eMag a avut in 20 de minute de la lansarea campaniei Black Friday comenzi de 10 mil. euro

Retailerul eMag a inregistrat 31. 000 de comenzi in primele 20 de minute de la lansarea Black Friday, printre produsele cu o valoare totala de 10 milioane euro numarandu-se 10 autoturisme si un tractor Armatrac 854, la pretul de 99. 000 de lei, redus.

Wall Street a inchis in urcare

Wall Street din New York, a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in urcare.

Wall Street a incheiat in crestere o saptamana excelenta

Ajutata de cresterea sectorului de retail, bursa Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in crestere dupa o saptamana excelenta, marcata de preocuparile asupra politicii monetare din SUA: Dow Jones a castigat 0,51%, iar Nasdaq 0,62%.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )