Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street a inchis in urcare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a inchis in urcare

Wall Street din New York, a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in urcare. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a inchis in scadere

Wall Street din New York, a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Gala Wall-Street 10 ani: cine sunt premiantii inovatiei in 2015

Anul acesta la Gala Wall-Street am sarbatorit 10 ani in care am fost alaturi de mediul de business din Romania si am acordat distinctii companiilor, proiectelor si oamenilor care au reusit sa duca inovatia la rang de arta. Va prezentam castigatorii.

WS 360. Radu Florescu, Centrade: Agentiile de publicitate trebuie sa isi schimbe atitudinea. Trebuie sa recunoastem ca industria de comunicare s-a schimbat profund

Unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori din publicitatea romaneasca, Radu Florescu, CEO al grupului de comunicare Centrade, este invitatul emisiunii de business WALL-STREET 360 de astazi.

Seful Fan Courier, despre Black Friday: Suntem pregatiti sa livram comenzile. Am lucrat la acest proiect sase luni [VIDEO]

Adrian Mihai, unul dintre actionarii companiei de curierat Fan Courier, explica in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 cum s-a pregatit pentru Black Friday, perioada pe care o descrie ca fiind o sarbatoare a consumatorilor.

Seful FAN Courier, despre Black Friday: Suntem pregatiti sa livram comenzile. Am lucrat la acest proiect sase luni [VIDEO]

Adrian Mihai, unul dintre actionarii companiei de curierat FAN Courier, explica in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 cum s-a pregatit pentru Black Friday, perioada pe care o descrie ca fiind o sarbatoare a consumatorilor.

Cum sa faci bani dintr-un hobby cu palinca de buna calitate. Pasiunea si perseverenta sunt esentiale!

Un tamplar si un pantofar din Sf. Gheorghe au ajuns dintr-un hobby sa castige medalii de aur in strainatate pentru palinca din fructe pe care o fac in timpul liber. Fustos Imre foto) a povestit intr-un interviu acordat WALL-STREET. RO care sunt.

Wall Street a incheiat in crestere o saptamana excelenta

Ajutata de cresterea sectorului de retail, bursa Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in crestere dupa o saptamana excelenta, marcata de preocuparile asupra politicii monetare din SUA: Dow Jones a castigat 0,51%, iar Nasdaq 0,62%.

F64: Cea mai mare tranzactie in primele 12 ore a fost de aproape 20.000 de lei

Cel mai scump produs vandut de retailerul foto-video F64 in primele 12 ore de Black Friday este un obiectiv Nikon 400mm , in valoare de 19. 998 de lei, potrivit datelor oferite Wall-Street de catre oficialii companiei.

Cele mai populare cautari pe Google de Black Friday 2015

Printre cele populare cautari pe Google de Black Friday se numara sintagme precum black friday emag, black friday 2015 emag sau black friday 2015, a declarat pentru Wall-Street. ro, Marius Lazarescu, CEO al agentiei de marketing digital.

Cel.ro, 11.000 de comenzi pana la ora 10:00

Magazinul online Cel. ro a generat pana la ora 10:00 circa 11. 000 de comenzi, si a vandut 27. 000 de produse, in Campania de Black Friday, conform oficialilor companiei, pentru WALL-STREET. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )