Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un galatea este cautat in Ungaria dupa ce a fortat iesirea din tara si a dat peste doi politisti de frontiera

Adevărul Adevărul,
Un galatea este cautat in Ungaria dupa ce a fortat iesirea din tara si a dat peste doi politisti de frontiera

Un cetatean roman, urmarit de Interpol, este cautat de autoritatile maghiare dupa ce a fugit de la controlul de frontiera, in PTF Nadlac, lovind cu masina un politist de frontiera roman si unul maghiar care ii efectuau formalitatile de iesire din tara. continuă pe Adevărul

Un galatean este cautat in Ungaria dupa ce a fortat iesirea din tara si a dat cu masina peste doi politisti de frontiera

Un cetatean roman, urmarit de Interpol, este cautat de autoritatile maghiare dupa ce a fugit de la controlul de frontiera, in PTF Nadlac, lovind cu masina un politist de frontiera roman si unul maghiar care ii efectuau formalitatile de iesire din tara.

Ce a declarat constanteanul care l-a scuipat pe Basescu la iesirea din arest. 24 de ore dupa gratii l-au marcat enorm

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele tarii a fost eliberat din arest. Procurorii au schimbat incadrarea faptelor sale din ultraj si alte violente in tulburarea linistii publice si nu l-au considerat un.

Demisii in Ungaria, dupa europarlamentare

Liderul partidului socialist ungar MSZP Attlia Mesterhazy a demisionat joi din post, dupa infrangerile suferite de formatiunea sa in alegerile europene de la 25 mai si in algerile parlamentare de la 6 aprilie, relateaza AFP, conform Mediafax.

Printul Charles a fost primit cu aplauze la iesirea din Biserica Neagra

Printul Charles a vizitat, miercuri dupa-amiaza, Biserica Neagra din Brasov si la iesire a fost intampinat cu aplauze de catre brasovenii si turistii din zona. Mostenitorul coroanei britanice a vizitat lacasul de cult timp de o ora si urmeaza sa plece.

Listarea Hidroelectrica ar putea sa nu aiba loc nici anul viitor. Borza anunta iesirea din insolventa abia in iunie 2015

Producatorul de energie Hidroelectrica va iesi din a doua insolventa in mai sau iunie 2015, a anuntat avocatul Remus Borza, seful firmei Euro Insol, care administreaza judiciar compania Hidroelectrica. Borza a mai declarat ca daca Departamentul pentru.

Ce a declarat Rusia imediat dupa terminarea alegerilor din Ucraina

Rusia este dispusa la dialog cu noile autoritati din Ucraina, a declarat luni ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. Suntem cu totii pregatiti pentru dialogul cu reprezentantii Kievului, cu Petro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )