Libnet.ro
UNICEF

20:46

Italia: Un roman disparut de mai multe zile a fost gasit mort

B1 B1,
Italia: Un roman disparut de mai multe zile a fost gasit mort

Un roman a fost dat disparut, saptamana trecuta, din localitatea Vita, Sicilia, Italia, acesta fiind cautat chiar si cu ajutorul unui elicopter. in cele din urma, acesta a fost gasit mort, duminica. continuă pe B1

FOTO VIDEO Rupere de nori la Aiud. Mai multe strazi au fost inundate si colmatate cu pamant si pietris

O rupere de nori a provocat sambata seara inundatii pe cateva strazi din municipiul Aiud. Circulatia autovehiculelor s-a desfasurat cu greutate, situatia fiind amplificata de pamantul si pietrele antrenate de apa de pe strazile din zona Aiudului de Sus.

Descoperire socanta in Iasi. Un barbat a fost gasit mort in dreptul unui mormant

Descoperire socanta intr-un cimitir din Iasi. Un barbat a fost gasit fara viata in dreptul unui mormant Anchetatorii spun ca batranul de 89 de ani avea semne vizibile de violenta pe corp si au deschi.

Firea: Cel putin sapte parlamentari de la mai multe partide au semnat adeziuni la PSD

Cel putin sapte parlamentari de la mai multe formatiuni au semnat adeziuni la PSD, in fata presedintelui partidului, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, primarul Capitalei Gabriela Firea, potrivit news. ro.

Mai multe site-uri americane, interzise in Uniunea Europeana. Iata ce site-uri nu vei mai putea accesa

Mai multe de site-uri de stiri de inalta calitate din SUA nu vor mai fi disponibile in temporar in Europa dupa intrarea in vigoare a noilor norme ale Uniunii Europene privind protectia datelor. Chicago.

China raspunde provocarilor Statelor Unite dupa ce nave de razboi americane au trecut pe langa mai multe insule revendicate de Beijing

Ministrul de Aparare al Chinei a raspuns in fata actelor provocatoare ale SUA, dupa ce mai multe nave de razboi americane au navigat pe langa insulele Marii Chinei de Sud, revendicate de catre Beijing, relateaza Al Jazeera.

FOTO Londra: Aeroportul Stansted a anulat si amnat mai multe zboruri din cauza unei furtuni cu fulgere

Aeroportul Stansted din Londra a amanat, a deviat si a anulat mai multe zboruri dupa ce un fulger a lovit un sistem de alimentare al aeronavelor cu combustibil in timpul furtunilor care au declansat mai mult de 64. 000 de fulgere, relateaza Reuters.

Faze tari: Pierdut acum 400 de ani, trupul lui Mihai Viteazu a fost gasit la o manastire de pe malul Oltului; Un craiovean si echipa sa de specialisti au proiectat o raza laser ce poate incalzi apa la 100.000 de grade Celsius cat ai clipi

O noua descoperire de exceptie in Romania: mamiferul preistoric Litovoi Fosilele unui nou mamifer preistoric, ce a trait acum aproape 70 de milioane de ani, au fost descoperite pe teritoriul Geoparcului UNESCO din Tara Hategului. Compania ruseasca care-ti da bani grei sa dai recenzii false la restaurante Fratilor, o sa va vina greu sa credeti, dar se pare ca exista o companie ruseasca care incearca sa controleze informatiile pe care le gasim online. Conform.

Incident grav in Dambovita. Un taximetrist a provocat un accident grav de circulatie. Mai multe victime

Accident grav pe Drumul National 71, in Dambovita. Patru oameni au fost raniti dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit violent. Un sofer de taxi ar fi fost de vina pentru producerea accidentului. El nu.

Atac armat la o scoala din Indiana. Mai multe victime

Doua persoane au fost ranite in urma unui atac armat care a avut loc intr-o scoala din Indiana. Atacatorul a fost prins si se afla in custodia politiei. Unul dintre raniti are 13 ani, iar celalalt.

Zilele in care s-au produs cele mai multe accidente in Targoviste, dar si orele mortale

In perioada ianuarie aprilie, pe raza municipiului Targoviste au fost inregistrate 34 de accidente de circulatie, dintre care doua grave si 32 usoare, soldate cu ranirea grava a 7 persoane si vatamarea corporala usoara a altor 35. Neacordarea prioritatii de trecere pietonilor a fost principala cauza a producerii accidentelor.

ştiri de la B1

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )