Libnet.ro
UNICEF

01:05

Galatiul, vulnerabil la inundatii din lipsa fondurilor pentru lucrari funciare

România Liberă România Liberă,
Galatiul, vulnerabil la inundatii din lipsa fondurilor pentru lucrari funciare

Starea tehnica a infrastructurii de prevenire a inundatiilor preocupa autoritatile doar atunci cand este prea tarziu sa se mai faca ceva si viiturile distrug localitati si terenuri agricole. Situatia cea mai riscanta e la Lacul Brates, unde cedarea digurilor subrezite pune in pericol un cartier al Galatiului, Platforma Industriala Est si 11. 000 ha. continuă pe România Liberă

Conducerea Senatului a amanat decizia privind dosarul Corlatean, din lipsa de cvorum

Biroul Permanent al Senatului se reuneste, luni, incepand cu ora 11. 00, pentru a stabili calendarul dezbaterii in cazul cererii formulate de Directia Nationala Anticoruptie DNA) privind inceperea urmaririi penale a fostului ministru Titus Corlatean, in dosarul votului din diaspora de la alegerile prezidentiale.

Tehnici invatate de medici la un centru de mari arsi din Belgia, folosite pentru procesul de recuperare a ranitilor din Colectiv

Ranitii in incendiul de la Colectiv sunt ajutati sa se recupereze pe baza unor tehnici invatate de patru medici de la Spitalul Militar Central din Capitala la Centrul de mari arsi de la Spitalul.

Shopping Ads, reclame in rezultatele din Google Images pentru magazinele online

Google a lansat un nou serviciu dedicat advertiserilor numit Google Shopping Ads, care le va permite acestora sa afiseze reclame in rezultatele din Google Images Mobile pentru magazinele online.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )