Libnet.ro
UNICEF

00:07

Galca: Pierderea cea mai mare este accidentarea lui Tanase

Antena3 Antena3,
Galca: Pierderea cea mai mare este accidentarea lui Tanase

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Galca, a declarat duminica seara, dupa meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-0, ca pentru formatia sa pierderea cea mai mare o reprezinta accidentarea lui Cristian. continuă pe Antena3

Patriarhul Daniel: invierea Mantuitorului nostru Iisus Hristos - cea mai mare sarbatoare a Ortodoxiei

Invierea Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos este cea mai mare sarbatoare a Ortodoxiei, a spus patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in cuvantul de invatatura rostit la slujba invierii de.

Deutsche Bank risca CEA MAI MARE amenda impusa vreodata unei institutii bancare

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, ar putea fi amendata cu peste 1,5 miliarde de dolari pentru acuzatii care vizeaza manipularea dobanzii Libor, aceasta fiind cea mai importana sanctiune impusa.

Hristos a inviat! invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinilor

Credinciosii din intreaga lume sarbatoresc invierea Mantuitorului. Cea mai mare sarbatoare a crestinatatii ii gaseste pe romani cu masa plina de cozonaci, oua rosii, pasca si alte bunatati.

Declaratie comuna a liderilor statelor nordice: Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei

Liderii celor mai importante state nordice - Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca si Islanda - au semnat o declaratie comuna privind o colaborare mai stransa in domeniul apararii si solidaritate crescuta cu tarile baltice, cu scopul de a intari securitatea regionala. Ministrii Apararii din cele cinci tari nordice considera ca Europa de Nord trebuie sa fie pregatita pentru eventuale riscuri sau incidente provocate de Rusia. Actiunile Rusiei reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei, arata cei cinci ministri in declaratia comuna. Propaganda Rusiei si manevre politice contribuie la insamantarea discordiei intre natiuni si in interiorul organizatii precum NATO si UE, adauga acestia.

Facebook si depresia: Cat de mult ne afecteaza stima de sine cea mai mare retea sociala

Retelele sociale ne afecteaza starea de spirit, stima de sine si ne fura din timpul pe care l-am putea petrece facand lucruri utile, dar asta nu mai reprezinta o informatie inedita. Se pare ca stiinta sustine teoria, intrucat un nou studiu aratalegatura Facebook cu simptomele depresive. Studiul efectuat de o echipa de cercetatori de la Universitatea [] Facebook si depresia: Cat de mult ne afecteaza stima de sine cea mai mare retea sociala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Prognoza meteo de Paste: vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii, dar sunt asteptate si ploi slabe

Prognoza meteo de Paste. in acest weekend vom avea parte de o vreme frumoasa in toata tara, cu soare si cu temperaturi ce vor urca in unele zone chiar si pana la 23 de grade Celsius. Cu toate acestea, in ziua de Paste sunt asteptate ploi slabe, insa doar izolat.

Catalin Rudolf, directorul celui mai mare festival de fotografie si film din Romania vine la Adevarul Live

Intre 21-30 august, la Vama veche va avea loc o noua editie a festivalului Vama sub Lumini de Oscar, cea mai mare manifestare de gen din Romania, cu workshopuri, cursuri si seminarii gratuite pentru pasionatii de film, fotografie si pictura.

VIDEO Cum a ajuns arhitecta Anca Petrescusa-i indeplineasca lui Ceausescu cel mai grotesc moft: Casa Poporului

Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, a ajuns cunoscuta in toata lumea dupa ce a schitat si a realizat cea mai importanta cladire a Romaniei: Casa Republicii. Adevarul va spune astazi povestea impresionanta a tinerei care a reusit sa-l impresioneze pe Nicolae Ceausescu.

Un nou record mondial: O profesoara din Berlin de 65 de ani va deveni cea mai in varsta mama de cvadrupleti din lume (VIDEO)

O profesoara de limba engleza din Berlin este pe cale de a dobori un record modial. La 65 de ani, femeia mai are cateva luni pana va deveni cea mai in varsta mama din lume, potrivit B1 TV. Pentru mai bine de un .

Arsenie Boca si cea mai profunda lectie: Cand viata pare cumplita, fa-ti un ceai si bea-l din cea mai draguta ceasca

Cea mai cunoscuta povestire relatata de parintele Arsenie Boca are menirea sa le aduca alinare celor aflati in suferinta. Pilda cescutei de ceai, spusa de duhovnicul de la Prislop, le arata oamenilor ce pot face daca viata li se pare grea si sunt loviti, batuti si impinsi aproape fara mila, cand lumea pare ca se invarteste necontrolat si cand simt ca se afla intr-o suferinta ingrozitoare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )