Libnet.ro
UNICEF

20:30

Prognoza meteo de Paste: vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii, dar sunt asteptate si ploi slabe

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo de Paste: vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii, dar sunt asteptate si ploi slabe

Prognoza meteo de Paste. in acest weekend vom avea parte de o vreme frumoasa in toata tara, cu soare si cu temperaturi ce vor urca in unele zone chiar si pana la 23 de grade Celsius. Cu toate acestea, in ziua de Paste sunt asteptate ploi slabe, insa doar izolat. continuă pe Adevărul

Deutsche Bank risca CEA MAI MARE amenda impusa vreodata unei institutii bancare

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, ar putea fi amendata cu peste 1,5 miliarde de dolari pentru acuzatii care vizeaza manipularea dobanzii Libor, aceasta fiind cea mai importana sanctiune impusa.

Declaratie comuna a liderilor statelor nordice: Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei

Liderii celor mai importante state nordice - Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca si Islanda - au semnat o declaratie comuna privind o colaborare mai stransa in domeniul apararii si solidaritate crescuta cu tarile baltice, cu scopul de a intari securitatea regionala. Ministrii Apararii din cele cinci tari nordice considera ca Europa de Nord trebuie sa fie pregatita pentru eventuale riscuri sau incidente provocate de Rusia. Actiunile Rusiei reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei, arata cei cinci ministri in declaratia comuna. Propaganda Rusiei si manevre politice contribuie la insamantarea discordiei intre natiuni si in interiorul organizatii precum NATO si UE, adauga acestia.

Facebook si depresia: Cat de mult ne afecteaza stima de sine cea mai mare retea sociala

Retelele sociale ne afecteaza starea de spirit, stima de sine si ne fura din timpul pe care l-am putea petrece facand lucruri utile, dar asta nu mai reprezinta o informatie inedita. Se pare ca stiinta sustine teoria, intrucat un nou studiu aratalegatura Facebook cu simptomele depresive. Studiul efectuat de o echipa de cercetatori de la Universitatea [] Facebook si depresia: Cat de mult ne afecteaza stima de sine cea mai mare retea sociala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Shell va cumpara BG cu 70 mld.$, cea mai mare tranzactie din industria petroliera in ultima decada

Compania petroliera Shell va cumpara grupul britanic BG pentru 70 de miliarde de dolari 47 miliarde de lire sterline), in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii zece ani, noua companie urmand sa depaseasca Chevron ca valoare de piata,.

Actiunile Banca Transilvania - cea mai mare crestere din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 27 martie - 3 aprilie, o apreciere de 7,46%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, dar si din indicele extins BET-XT, in conditiile in care acestia au avut evolutii negative.

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea se incalzeste

Vineri, vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi, regimul termic diurn devenind apropiat de cel normal pentru aceasta data, in timp ce dimineata si noaptea, in cea mai mare parte a tarii, va fi in continuare racoare, informeaza Mediafax. Cerul va fi mai mult senin, exceptand in cursul zilei jumatatea de vest a tarii, unde vor fi innorari trecatoare, dar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi extrem de redusa.

Parcul Eolian CEZ a inregistrat, ieri, cea mai mare productie din acest an

Parcul Eolian CEZ a inregistrat recordul de productie zilnica din 2015, marti, de 13,547 MWh, arata un comunicat remis azi redactiei.

Shell va cumpara BG pentru 70 miliarde dolari

Actualizare 11:26 Londra: Actiunile BG Group cresc cu 39%, dar titlurile Shell scad cu 3,03% --- Compania petroliera anglo-olandeza Shell si-a dat acordul sa cumpere grupul britanic BG pentru 70 miliarde dolari 47 miliarde lire sterline), in bani lichizi si actiuni, aceasta urmand sa fie cea mai mare tranzactie din domeniu din ultimii cel putin zece ani, scrie Bloomberg, apreciind ca noua companie va depasi Chevron ca valoare de piata.

Unicat in Moldova: groapa de gunoi fara miros si practic invizibila. Autoritatile din Botosani vor sa construiasca cea mai mare rampa de gunoi subterana

In municipiul Botosani autoritatile in colaborare cu firma de salubrizare a orasului vor sa amenajeze o uriasa platforma pentru colectarea subterana a gunoiului. Practic gunoiul este depozitat in pamant, igienic si fara sa ocupe spatiu. Proiectul va fi extins si la nivelul cartierelor.

Catalin Rudolf, directorul celui mai mare festival de fotografie si film din Romania vine la Adevarul Live

Intre 21-30 august, la Vama veche va avea loc o noua editie a festivalului Vama sub Lumini de Oscar, cea mai mare manifestare de gen din Romania, cu workshopuri, cursuri si seminarii gratuite pentru pasionatii de film, fotografie si pictura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )