Libnet.ro
UNICEF

10:15

Catalin Rudolf, directorul celui mai mare festival de fotografie si film din Romania vine la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Catalin Rudolf, directorul celui mai mare festival de fotografie si film din Romania vine la Adevarul Live

Intre 21-30 august, la Vama veche va avea loc o noua editie a festivalului Vama sub Lumini de Oscar, cea mai mare manifestare de gen din Romania, cu workshopuri, cursuri si seminarii gratuite pentru pasionatii de film, fotografie si pictura. continuă pe Adevărul

Cel mai asteptat festival din Romania anului 2015 ii aduce la Cluj pe Armin van Buuren si pe Dimitri VegasLike Mike

UNTOLD Festival, cel mai asteptat festival al anului 2015 in Romania, ii aduce la Cluj doi artisti foarte apreciati, Armin van Buuren si, pentru prima data in tara noastra, Dimitri VegasLike Mike.

Declaratie comuna a liderilor statelor nordice: Rusia reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei

Liderii celor mai importante state nordice - Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca si Islanda - au semnat o declaratie comuna privind o colaborare mai stransa in domeniul apararii si solidaritate crescuta cu tarile baltice, cu scopul de a intari securitatea regionala. Ministrii Apararii din cele cinci tari nordice considera ca Europa de Nord trebuie sa fie pregatita pentru eventuale riscuri sau incidente provocate de Rusia. Actiunile Rusiei reprezinta cea mai mare amenintare pentru securitatea Europei, arata cei cinci ministri in declaratia comuna. Propaganda Rusiei si manevre politice contribuie la insamantarea discordiei intre natiuni si in interiorul organizatii precum NATO si UE, adauga acestia.

Deutsche Bank risca CEA MAI MARE amenda impusa vreodata unei institutii bancare

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, ar putea fi amendata cu peste 1,5 miliarde de dolari pentru acuzatii care vizeaza manipularea dobanzii Libor, aceasta fiind cea mai importana sanctiune impusa.

Facebook si depresia: Cat de mult ne afecteaza stima de sine cea mai mare retea sociala

Retelele sociale ne afecteaza starea de spirit, stima de sine si ne fura din timpul pe care l-am putea petrece facand lucruri utile, dar asta nu mai reprezinta o informatie inedita. Se pare ca stiinta sustine teoria, intrucat un nou studiu aratalegatura Facebook cu simptomele depresive. Studiul efectuat de o echipa de cercetatori de la Universitatea [] Facebook si depresia: Cat de mult ne afecteaza stima de sine cea mai mare retea sociala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

HTC One M9+ e oficial: Are ecran cu rezolutie mai mare si senzor de amprente

HTC One M9 a avut parte de lansarea oficiala chiar inainte de MWC 2015. Telefonul abia a ajuns la vanzare, dar taiwanezii au decis sa mai lanseze o versiune: HTC One M9+. Cei de la HTC nu au reusit sa tina sub lacat detaliile despre HTC One M9+, asa ca zvonuri despre acest terminal am [] HTC One M9+ e oficial: Are ecran cu rezolutie mai mare si senzor de amprente Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Shell va cumpara BG cu 70 mld.$, cea mai mare tranzactie din industria petroliera in ultima decada

Compania petroliera Shell va cumpara grupul britanic BG pentru 70 de miliarde de dolari 47 miliarde de lire sterline), in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii zece ani, noua companie urmand sa depaseasca Chevron ca valoare de piata,.

Teleormaneanul nu moare, el se transforma in alegator cum au ajuns locuitorii celui mai sarac judet subiect de bancuri. Topul glumelor cu teleormaneni

Pana la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, teleormanenii reprezentau pentru restul romanilor, locuitorii un judet sarac din sudul tarii, riveran Dunarii, unde s-a nascut Marin Preda si de unde a plecat Catalin Botezatu. Scandalul de la referendum si ancheta DNA de dupa scrutin au dat judetului o notorietate demna de subiect de bancuri.

Credinte si superstitii in Vinerea Mare. Ziua cand poti sa comiti cel mai mare pacat si cand nu se vopsesc oua

De Vinerea Mare sunt legate o serie intreaga de credinte populare. Se spune ca in aceasta zi nu ai voie sa muncesti, nu ai voie sa folosesti cutitul sau orice alt lucru care taie, cum nu este bine sa vopsesti oua. Se spune ca daca in Vinerea Mare va ploua atunci anul va fi unul bogat, iar daca nu va ploua atunci anul va fi unul neroditor, secetos.

Conpet a obtinut un profit cu 64% mai mare decat in 2013, de peste 51,4 milioane lei

Compania transportatoare de petrol Conpet simbol COTE) a obtinut, anul trecut, un profit de 51,434 milioane de lei, de la 31,297 milioane de lei in 2013, avand datorii mai mari cu 6,87%, de 81,53 milioane de lei, potrivit rezultatelor financiare pe 2014, publicate azi pe site-ul companiei.

Actiunile Banca Transilvania - cea mai mare crestere din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 27 martie - 3 aprilie, o apreciere de 7,46%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, dar si din indicele extins BET-XT, in conditiile in care acestia au avut evolutii negative.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )