Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO: Cele mai INTERESANTE Doodle-uri pentru aniversarile GOOGLE.

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO: Cele mai INTERESANTE Doodle-uri pentru aniversarile GOOGLE.

La 27 septembrie 2013, motorul de cautare implineste 15 ani si sarbatoreste printr-un DOODLE interactiv. Google a fost creat de studentii la doctorat Larry Page si Serghei Brin in 1998, ca parte dintr-un proiect de cercetare. VEDETI SI: GOOGLE implineste 15 ani! Vezi cu ce DOODLE sarbatoreste De fapt, numele Google reprezinta un joc de cuvinte, pornind de la googol, un cuvant inventat in anul 1938, care reprezinta numarul 10 la puterea 100. In ultimii ani, Google a avut pentru fiecare . continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO: 41 de DOODLE-uri pentru aniversarile GOOGLE.

La 27 septembrie 2013, motorul de cautare implineste 15 ani si sarbatoreste printr-un DOODLE interactiv. Google a fost creat de studentii la doctorat Larry Page si Serghei Brin in 1998, ca parte dintr-un proiect de cercetare. VEDETI SI: GOOGLE implineste 15 ani! Vezi cu ce DOODLE sarbatoreste De fapt, numele Google reprezinta un joc de cuvinte, pornind de la googol, un cuvant inventat in anul 1938, care reprezinta numarul 10 la puterea 100. In ultimii ani, Google a avut pentru fiecare .

Iarna care urmeaza aduce cele mai mari preturi la energie, gaze sau intretinere din ultimii 5 ani

Iarna care se apropie le da fiori romanilor! Facturile la energia electrica, la gazele naturale sau la intretinere, pentru cei care stau la bloc, sunt adevarate cosmaruri pentru romani! Nici nu-i de mirare!.

Iarna care urmeaza aduce cele mai mari preturi din ultimii 5 ani la energie, gaze sau intretinere

Iarna care se apropie le da fiori romanilor! Facturile la energia electrica, la gazele naturale sau la intretinere, pentru cei care stau la bloc, sunt adevarate cosmaruri pentru romani! Nici nu-i de mirare!.

Indicele iPad: Romania este tara europeana cu cele mai scumpe produse Apple

Cele mai ieftine iPad-uri sunt vandute in Malayesia 474 de dolari), Canada 485 dolari) si SUA 499 dolari), potrivit raportului CommSec realizat de banca australiana Commonwealth. In Romania, pretul unei tablete.

FOTO VIDEO Sub gluga: in interiorul Ku Klux Klan, una dintre cele mai temute grupari din lume

Fotograful american Anthony Karen a reusit sa patrunda in una dintre cele mai inchise, infricosatoare si totodata marginalizate grupari din intreaga lume. A contactat temutul Ku Klux Klanul in urma cu aproape 10 ani si, treptat, a castigat increderea membrilor, care i-au permis acum sa fotografieze ritualuri si intalniri ale grupului.

Nokia va lansa in octombrie prima tableta a companiei si mai multe smartphone-uri

Nokia intentioneaza sa lanseze in octombrie prima tableta a companiei si mai multe smartphone-uri Lumia, in cadrul unui eveniment care se va desfasura la Abu Dhabi, transmite Wall Street Journal. Lansarea,.

Peste 12.400 de joburi disponibile. Cele mai multe sunt in Bucuresti si in Cluj

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au la dispozitie peste 12. 000 de joburi vacante prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Daca cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Cluj - peste 2. 000 si in Bucuresti - peste 1. 000, la polul opus se afla judete precum Bacau - 23 si Caras-Severin - 7.

ANOFM: 12.477 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe pentru studii medii si necalificati

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta ca 12. 477 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind destinate persoanelor cu studii medii si celor.

Siria: Cele mai puternice grupari rebele rup legaturile cu opozitia politica si cer formarea unui stat islamist. Printre ele - Brigada Al-Tawhid, Frontul Al-Nosra, afiliat al-Qaeda si gruparea islamista Ahrar al-Sham

Cele mai puternice grupari islamiste in lupta armata, printre si unul afiliat al-Qaeda, au anuntat ca rup legaturile cu opozitia politica si formeaza o noua alianta, pentru care legea islamica trebuie sa fie singura sursa de legislatie, scrie AFP.

Acest studiu arata ca romanii prefera una dintre cele mai proaste investitii din 2013: aurul. Bursa, pe ultimul loc

Investitia in aur este vazuta de catre cei mai multi romani ca fiind printre cele mai avantajoase la momentul actual, alaturi de investitiile imobililare sau o afacere proprie, devansand depozitele bancare, considerate o oportunitate pentru plasarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )