Libnet.ro
UNICEF

18:00

GALERIE FOTO VIDEO. Airbus A380, zece ani de la primul zbor

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO VIDEO. Airbus A380, zece ani de la primul zbor

27 aprilie 2005 - 27 aprilie 2015. 10 ani de la primul zbor Airbus A380. Superjumbo-ul concernului european Airbus este folosit pe aproape 100 de rute catre 45 de destinatii, iar pe unele rute A380 zboara si pana la sapte zboruri pe zi. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO VIDEO. 25 de ani de la inceputul GOLANIADEI din Piata Universitatii

Protestul lor s-a transformat in cea mai ampla manifestatie anticomunista din Europa acelor ani si s-a terminat pe 13 iunie 1990.

GALERIE FOTO VIDEO. Imagini fabuloase de la eruptia vulcanului Calbuco

Autoritatile centrale de la Santiago de Chile au instituit alerta rosie dupa ce vulcanul Calbuco a erupt pentru prima oara dupa mia bine de 50 de ani. Alerta rosie este cel mai inalt grad de alerta din Chile.

Cand cel mai mare avion de pasageri si-a luat zborul: Ce viitor mai are gigantul Airbus A380?

Pe 25 aprilie, in urma cu 10 ani, Airbus A380, cel mai mare avion de pasageri din lume, efectua primul sau zbor la Toulouse. in 2005, atunci cand a zburat pentru prima oara, Airbus A380 a devenit imediat superstarul din domeniul aeronauticii. Multi il vedeau pur si simplu drept noul detinator al titlului de cel [] Cand cel mai mare avion de pasageri si-a luat zborul: Ce viitor mai are gigantul Airbus A380? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Iohannis, la zece ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE: Aderarea la Schengen si adoptarea monedei unice, procese de integrare inca nefinalizate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata, un mesaj cu ocazia a zece ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana. Seful statului aminteste beneficiile de care se bucura Romania.

Jean Claude Juncker a felicitat Romania si Bulgaria la zece ani de la semnarea Tratatului de aderare la UE: Mandru sa fiu acolo inca de la inceput

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a felicitat sambata Romania si Bulgaria la implinirea a 10 ani de la semnarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeana. Liderul Executivului european a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )