Libnet.ro
UNICEF

21:30

GALERIE FOTO VIDEO. Imagini fabuloase de la eruptia vulcanului Calbuco

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO VIDEO. Imagini fabuloase de la eruptia vulcanului Calbuco

Autoritatile centrale de la Santiago de Chile au instituit alerta rosie dupa ce vulcanul Calbuco a erupt pentru prima oara dupa mia bine de 50 de ani. Alerta rosie este cel mai inalt grad de alerta din Chile. continuă pe România Liberă

VIDEO FOTOGALERIE Filmare time-lapse cu eruptia vulcanului Calbuco din Chile

Guvernul chilian a decretat miercuri alerta rosie dupa eruptia neasteptata a vulcanului Calbuco, din sudul tarii, inactiv de 43 de ani, dispunand evacuarea populatiei pe o raza de 20 km. Eruptia, care a inceput in jurul orei locale 18. 00 GMT) s-a produs in mod neasteptat, in conditiile in care in ultimele zile nu s-a detectat activitate vulcanica.

Chile: Eruptia vulcanului Calbuco a avut efecte dramatice asupra oraselor din Chile

Prima eruptie a vulcanului Calbuco din ultimii 42 de ani, a avut efecte dramatice asupra oraselor din Chile, acestea fiind acoperite de un strat gros de cenusa vulcanica, informeaza Daily Mail. Cativa oameni care.

GALERIE FOTO VIDEO. Cum va arata AVIONUL VIITORULUI

Galerie fotoAvionul viitorului are trei etaje, poate transporta 800 de pasageri si emisiile de carbon sunt egale cu 0. Cel putin asa si-a imaginat designerul Oscar Vinals aeronava pe care a denumit-o Progress Eagle.

GALERIE FOTO VIDEO. 25 de ani de la inceputul GOLANIADEI din Piata Universitatii

Protestul lor s-a transformat in cea mai ampla manifestatie anticomunista din Europa acelor ani si s-a terminat pe 13 iunie 1990.

GALERIE FOTO VIDEO. Klaus Iohannis a plecat la Bruxelles cu un AVION PRIVAT. Seful Cancelariei Prezidentiale da vina pe Traian Basescu

Pentru aceasta deplasare Administratia Prezindetiala a fost nevoita sa inchirieze un avion de mici dimensiuni, dar de lux. Este vorba de un avion Challenger 300 cu 9 locuri care a fost fabricat in 2009 si care apartine companiei Toyo Aviation .

Chile: Eruptie a vulcanului Calbuco. Autoritatile au decretat stare de urgenta

Guvernul chilian a decretat miercuri alerta rosie stare de urgenta) dupa eruptia neasteptata a vulcanului Calbuco, din sudul tarii, inactiv timp de mai multe decenii, fiind dispusa evacuarea populatiei pe o raza de 20 km, relateaza AFP.

Chile: Autoritatile evacueaza populatia, in urma eruptiei vulcanului Calbuco

Autoritatile din Chile au indemnat populatia sa evacueze zona Vulcanului Calbuco sud), in urma unei eruptii, prima din ultimii 43 de ani, relateaza DPA, conform Mediafax.

Chile se pregateste pentru o noua eruptie a vulcanului Calbuco

Statul Chile ramane in alerta, in urma eruptiilor neasteptate a vulcanului Calbuco, inactiv de mai bine de jumatate de secol. Un strat gros de cenusa s-a asternut peste mai multe sate si orase.

Cum s-au distrat vedetele la evenimentul Burberry de la Los Angeles! FOTO VIDEO

O multime de vedete internationale, cum ar fi Elton John, Jason Statham, Mila Kunis, Anna Wintour, Naomi Campbell. Ryan Seacrest si familia Beckham, s-au distrat serile trecute la un eveniment grandiose marca Burberry! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )