Libnet.ro
UNICEF

20:45

GALERIE FOTO VIDEO. T-14, tancul cu care rusii vor sa sperie NATO

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO VIDEO. T-14, tancul cu care rusii vor sa sperie NATO

In urma cu cateva zile presa rusa prezenta un set de fotografii cu arsenamul militar pe care l-a pregatit presedintele Vladimir Putin pentru parada de 9 mai din Piata Rosie de la Moscova. Ziaristii rusi sustin ca prin fata Kremlinului vor defila militari care vor prezenta si noile arme ale armatei ruse. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO VIDEO. Airbus A380, zece ani de la primul zbor

27 aprilie 2005 - 27 aprilie 2015. 10 ani de la primul zbor Airbus A380. Superjumbo-ul concernului european Airbus este folosit pe aproape 100 de rute catre 45 de destinatii, iar pe unele rute A380 zboara si pana la sapte zboruri pe zi.

Nepal. O catastrofa previzibila intr-o regiune de mare risc (FOTO/VIDEO)

Seismul care inghetat Nepalul in acest weekend este o confirmare tragica a riscurilor extrem de ridicate privind catastrofele naturale in regiunea Asia-Pacific. Este seismul de mare intensitate- 7,9 pe scara.

GALERIE FOTO. Sinaia, orasul regal

Familia regala a Romaniei si-a stabilit resedinta de vara la Sinaia, construind complexul castelului Peles. Castelul Peles a fost construit la initiativa primului Rege al Romaniei, Carol I. in anul 1874, din initiativa suveranului, comuna primeste numele de Sinaia. intre anii 1873 si 1875 a fost cladita fundatia castelului Peles, care a devenit ulterior resedinta regelui Carol I. Ceremonia de punere a pietrei de temelie a castelului a avut loc intr-un cadru festiv in august 1875.

GALERIE FOTO. STARE DE URGENTA la Baltimore dupa inmormantarea unui tanar de culoare decedat in inchisoare

Orasul american Baltimore s-a transformat noaptea trecuta intr-un camp de lupta din cauza unor proteste. Problemele au inceput dupa funeraliile unui tanar de culoare care a murit in detentie.

FOTO/VIDEO: Aproape 250 de protestatari au cerut miercuri legiferarea unui organism independent de evaluare a daunelor auto si demisia presedintelui ASF

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI) a organizat miercuri un protest in fata Parlamentului si a Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), in care aproape 250 de oameni au cerut legiferarea unui organism independent de evaluare a daunelor auto - Corpul expertilor si evaluatorilor tehnici auto din Romania CEETAR), dar si demisia presedintelui ASF, Misu Negritoiu, sau abrogarea unor norme aprobate recent de aceasta autoritate care ar avantaja societatile de asigurari in detrimentul asiguratilor. Asiguratorii si brokerii in asigurari s-au plans deja la Comisia Europeana, avertizand ca aparitia unui asemenea organism ar incalca normele UE si ar duce la majorarea tarifelor RCA. Vezi in articol ce nemultumiri au protestatarii si un video cu opinia presedintelui ASF, Misu Negritoiu, despre CEETAR si organizatorii acestui protest.

FOTO VIDEO Tanar care taharea femeile in plina zi, prins de politistii din Targoviste.De prost am talharit

Un tanar de 24 de ani a reusit sa bage spaima in femeile din Targoviste. Acesta pandea victimele neajutorate si, in plina zi, le smulgea lanticurile de aur de la gat, dupa care se facea nevazut. Mai multe femei au reclamat ca le-au fost smulse bijuteriile, iar politia i-a dat de urma.

FOTO VIDEO Noul teren de sport al Colegiului National Al. I. Cuza, inaugurat in prezenta unuia dintre cei mai valorosi baschetbalisti din Romania

Suprafata de joc a fost daruita de firma Holcim Romania, care a investit 15. 000 de euro in reabilitarea terenului de sport al Colegiului National Al. Cuza din Focsani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )