Libnet.ro
UNICEF

23:30

Top 5 cele mai bune playere Blu-ray

Playtech Playtech,
Top 5 cele mai bune playere Blu-ray

Daca vrei o experienta cu adevarat senzationala la vizionarea unui film trebuie sa achizitionezi unul dintre cele mai bune playere Blu-ray. Am realizat o selectie cu 5 cele mai bune playere Blu-ray care te ajuta sa ai o experienta cu adevarat memorabila atunci cand vizionezi un film. Daca vrei sa te bucuri de calitatea unei []. continuă pe Playtech

Stii care este cel mai sigur scaun pentru transportul copiilor in masina? Top 5 cele mai bune dispozitive

Un studiu general, ale carui rezultate au fost facute publice de catre A. Romania, poate fi util pentru parintii care trebuie sa-si procure un scaun pentru transportul copiilor in masina, mai ales ca Politia Rutiera aplica sanctiuni drastice in ceea ce priveste lipsa dispozitivului respectiv.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la Milano Fashion Week!

O multime de vedete si personalitati din lumea modei si-au facut aparitia la prezentarile pe care marile case de moda le-au pus in scena la Milano Fashion Week. Iata cum s-au imbracat cu aceasta ocazie! .

Cele mai bune surse de magneziu

Magneziu este un mineral esential in organism, in mentinerea unui sistem imunitar bun, in functionarea optima a inimii si pentru oase puternice, dar de unde putem procura noi cele mai bune surse de magneziu?.

TOP 10 cele mai vandute carti de self-help pe care nu trebuie sa le ratezi

Cartile din categoria self-help au cunoscut un real avant la finele mileniului trecut, iar cererea pentru acest tip de lucrari ramane una ridicata, din moment ce peste 2. 000 de titluri noi sunt publicate anual. Cele mai multe dintre aceste carti iti vand promisiunea de a imbunatati unele aspecte din viata ta - de a te ajuta sa obtii mai mult succes, de a castiga incredere, a renunta la fumat sau de a gasi partenerul de viata ideal.

Galerie FOTO: Top 3 cele mai populare telefoane de tip phablet cu camere de 13 MP

Ultimele luni au aratat ca publicul este interesat de telefoane cu display cat mai mare si cu o putere de procesare marita. in plus, tendintele au demonstrat ca un smartphone din serie phablet fara o camera de cel putin 13 MP nu este competitiv pentru piata de profil. Romania Libera a ales sa analizeze cele mai populare telefoane de tip phablet care vor ajunge sau care au ajuns deja si in Romania.

Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Ai auzit de ele din batrani si au capacitatea de a vindeca afectiunile si durerile cele mai frecvente, cu care ne confruntam cu totii la un moment dat. Transmise de la o generatie la alta, au capatat in timp o faima.

Cele mai bune 10 filme despre Primul Razboi Mondial

Filmele de razboi captiveaza mereu spectatorii. Departe de ororile frontului, in timp si spatiu, oamenii sunt fascinati de povestile de razboi, de lupte si eroi, astfel ca regizorii de film n-au dus niciodata.

VIDEO Unicorn in the Garden, din 1953 - una dintre cele mai bune animatii din toate timpurile

Monotonia unei dimineti obisnuite este spulberata de aparitia unui unicorn in gradina. Sotul alearga sa-si trezeasca sotia: 'E un unicorn in gradina!' Sotia vrea sa doarma: 'Nu exista unicorni, sunt fiinte mitice!' A vazut sau nu sotul un unicorn? Si cum se schimba relatiile dintre cei doi?.

Echipa de comunicare a Elenei Udrea, din nou pe Facebook:Conditiile din arest nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Un nou mesaj a fost postat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea. Echipa de comunicare a deputatului precizeaza ca Udrea nu a cedat in Arestul Capitalei din cauza conditiilor din detentie.

Elena Udrea: Informatiile ca Udrea ar fi cedat in arest sunt aberatii. Conditiile nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Elena Udrea a transmis luni un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare prin care tinut sa dezminta informatiile din presa potrivit carora ar fi inceput sa planga in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )