Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep joaca joi, dupa ora 09:00, cu Agnieszka Radwanska, la Turneul Campioanelor

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep joaca joi, dupa ora 09:00, cu Agnieszka Radwanska, la Turneul Campioanelor

Simona Halep, locul 2 WTA, va juca in al treilea meci din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, joi, in jurul orei 09. 00, au anuntat organizatorii competitiei de la Singapore, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

LIVE SCORE Petra Kvitova - Lucie Safarova: miercuri, ora 09.00. Duelul cehoaicelor, la Turneul Campioanelor de la Singapore

Cea de a patra zi a Turneului Campioanelor aduce un duel al cehoaicelor, in cadrul Grupei Albe. Petra Kvitova 4) si Lucie Safarova 8) vor disputa primul meci al zilei, aceasta fiind cea de a opta intalnire din cariera lor.

LIVETEXT Simona Halep la Singapore: de ce Sarapova e de batut acum si ce ar insemna o victorie pentru Halep

Simona Halep joaca de la ora 13. 30 impotriva unei adversare care a devenit cosmarul ei, incepand din 2012. Astazi insa, acest cosmar se poate incheia.

Simona Halep la Singapore: meciul cu Radwanska e de totul sau nimic! Se lupta pentru semifinale, dar si pentru locul 2

TURNEUL CAMPIOANELOR Simona Halep are nevoie de o victorie in doua seturi cu poloneza, singura optiune care-i garanteaza calificarea in semifinale si ii asigura mentinerea pe locul 2 WTA. Meciul are loc joi, de la ora 09. 00, in direct pe DolceSport si DigiSport.

Turneul Campioanelor: Maria Sharapova - Simona Halep 6-4, 6-4/ Victoria agresivitatii

Simona Halep nu a putut stopa suprematia Mariei Sharapova nici la a sasea strigare are 6-0 la meciurile directe), rusoaica castigand o partida intensa, dusa pana la epuizare fizica si cu lovituri desprinse din manualul de tenis. Dupa o ora si 54 de minute, Maria a avut castig de cauza, scor 6-4, 6-4. Ce a avut in plus Sharapova? Agresivitate si tarie de caracter in momentele cu adevarat importante, plus stiinta de a sti cum sa rupa ritmul adversarei atunci cand schimbul pare unul interminabil.

LIVETEXT Simona Halep la Singapore: ultima sansa pentru o razbunare dulce. De ce Pennetta n-are nicio presiune

Simona Halep 2 WTA) si Flavia Pennetta Italia, 8 WTA) deschid, de la ora 09. 00, Turneul Campioanelor. Despartite de noua ani, Simona 24 de ani) si Flavia 33 de ani) vad, in mod total diferit, intrecerea din Singapore.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Flavia Pennetta 6-0, 6-3/ Atitudine de campioana

Agresiva, determinata, concentrata - asa a fost Simona Halep in meciul de debut de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Favorita numarul unu la castigarea competitiei, Simona a pierdut doar trei game-uri in fata Flaviei Pennetta, italianca care i-a intrerupt visul american in semifinalele de la US Open. Dupa o ora si zece minute, Halep s-a impus in doua seturi, scor 6-0, 6-3.

Turneul Campioanelor: Ce sanse va avea, joi, Simona Halep la calificarea in semifinale. Vezi calculele Grupei Rosii

Simona Halep, principala favorita, pastreaza sanse la calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor si dupa infrangerea in fata Mariei Sarapova. Grupa Rosie va avea un deznodamant foarte strans in etapa a treia, care se va disputa joi.

LIVE TEXT Simona Halep - Agnieszka Radwanska: joi, la Turneul Campioanelor. Avancronica ultimei partide a romancei in Grupa Rosie

Simona Halep, principala favorita si Agnieszka Radwanska 5) se vor infrunta, joi, la Turneul Campioanelor de la Singapore, in cel de-al 9-lea duel direct al carierei. Romanca s-ar putea califica in semifinalele competitiei, fara a mai depinde de rezultatul din cel de-al doilea meci al zilei, daca va obtine o victorie in doua seturi.

Simona Halep la Singapore: s-a stabilit ora meciului cu Radwanska, decisiv pentru calificarea in semifinale

Simona Halep are nevoie de o victorie in minim de seturi cu Agnisezka Radwanska pentru a fi suta la suta sigura de calificarea in semifinale la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Simona Halep i-a scos tenisul din cap castigatoarei de la US Open

Simona Halep a inceput in forta Turneul Campioanelor, pe care are sanse mari sa il castige. Romanca a trecut duminica dimineata cu 6-0 6-3 de Flavia Pennetta, jucatoarea care o invinsese la US Open in drumul spre titlu. Halep are deja un punct in clasamentul Grupei Rosii, pe care il gasiti actualizat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )