Libnet.ro
UNICEF

23:45

Simona Halep, ELIMINATA de la Turneul Campioanelor! Pierde in doua seturi cu Radwanska

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, ELIMINATA de la Turneul Campioanelor! Pierde in doua seturi cu Radwanska

Simona Halep, principala favorita, a fost eliminata de la Turneul Campioanelor, dupa ce a fost invinsa in doua seturi de Agnieszka Radwanska, cap de serie 5, cu scorul de 7-67/5), 6-1. continuă pe România Liberă

VIDEO Punctul care a rescris istoria partidei dintre Simona Halep si Radwanska la Turneul Campioanelor

Simona Halep avea nevoie sa castige un set cu Radwanska pentru a se califica in semifinale la Turneul Campioanelor, dar a irosit o oportunitate uriata.

Halep, eliminata de la Turneul Campioanelor: Mi-am dat seama ca s-a terminat

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, invinsa, joi, cu scorul de 7-6 5), 6-1, de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, si eliminata de la Turneul Campioanelor, a declarat ca a realizat dupa primul set ca va pierde meciul, deoarece nu mai avea.

Simona Halep la Singapore. Declaratia Mariei Sarapovei despre sportiva noastra: Simona a incercat sa profite

Maria Sarapova a invins-o in doua seturi pe Simona Halep, la Turneul Campioanelor, obtinand a sasea victorie in fata ei.

Simona Halep la Turneul Campioanelor. Explicatia sportivei noastre dupa un esec usturator: Am fost terminata

Simona Halep a pierdut in fata polonezei Agnieska Radwanska, scor 6-7, 1-6, si a fost eliminata din competitia de la Singapore.

Simona Halep la Turneul Campioanelor: Ion Tiriac stie de unde vin toate problemele numarului doi mondial

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor dupa faza grupelor, ea plecand acasa dupa o victore si doua infrangeri.

UPDATE Calcule complicate: Cum poate ajunge Simona Halep in semifinalele Turneului Campioanelor

Simona Halep se poate califica in cel de-al treilea meci din grupein semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce a pierdutcu Maria Sharapova. Calculele pot deveni complicate. Situatia grupelor de la Singapore este aici.

LIVE SCORE Maria Sarapova - Flavia Pennetta: Rusoaica domina setul al doilea. Turneul Campioanelor 2015

Maria Sarapova, a treia favorita si Flavia Pennetta, cap de serie 7, incheie meciurile din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor. Cele doua se vor confrunta, joi, pentru a sasea oara in cariera lor.

Turneul Campioanelor: Agnieszka Radwanska vs Simona Halep 7-6(5), 6-1/ Halep, eliminata din competitie - Stapanita de nervi

Cheia meciului a fost primul set, a spus Radwanska la putin timp dupa incheierea partidei cu Simona. Desi a condus cu 5-1 in tiebreak, Halep a pierdut incredibil cu 7-5, iar in setul al doilea nu a mai contat a fost pe teren doar fizic). Poloneza s-a impus in doua seturi 7-65), 6-1) si a eliminat-o pe Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Ce s-a intamplat cu Simona? Nu i-a functionat primul serviciu, a fost neinspirata in momentele importante, s-a lasat stapanita de frustrare si nu a reusit sa fructifice numeroasele sanse de break avute.

Simona Halep pierde al saselea duel cu Sarapova! Pastreaza sanse la semifinale. Turneul Campioanelor 2015

Simona Halep, principala favorita a fost invinsa de Maria Sarapova 3), la Turneul Campioanelor, in cel de-al saselea meci direct din cariera celor doua. Romanca nu si-a luat inca revansa, dar poate spera la o semifinala la Singapore.

LIVE TEXT Simona Halep - Agnieszka Radwanska: joi, la Turneul Campioanelor. Avancronica ultimei partide a romancei in Grupa Rosie

Simona Halep, principala favorita si Agnieszka Radwanska 5) se vor infrunta, joi, la Turneul Campioanelor de la Singapore, in cel de-al 9-lea duel direct al carierei. Romanca s-ar putea califica in semifinalele competitiei, fara a mai depinde de rezultatul din cel de-al doilea meci al zilei, daca va obtine o victorie in doua seturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )