Libnet.ro
UNICEF

05:15

Gaura din stratul de ozon, la cel mai mic nivel de la descoperirea ei (VIDEO)

B1 B1,
Gaura din stratul de ozon, la cel mai mic nivel de la descoperirea ei (VIDEO)

Gaura din stratul de ozon, care acopera Antarctica, a fost in septembrie la cel mai mic nivel de la descoperirea ei, in 1982, a anuntat NASA. Fenomenul s-ar datora, insa, mai putin actiunii umane, ci mai. continuă pe B1

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat la 2,99%, cel mai mic nivel din ultimele 10 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,99%, cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent, dupa potrivit datelor publicate, joi, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ziua si atacul. Klaus Iohannis: PSD a ajuns la cel mai jos nivel, ii baga in disperare pe pensionari

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu un nou atac asupra PSD-ului in vizita sa electorala de la Pitesti. Acesta ii acuza pe social-democrati ca ii baga disperare pe pensionari prin minciuna gogonata pesedista cu ca guvernul lui Iohannis ar taia pensiile. Acesta a mai afirmat ca PSD se agata cu disperare de putere si ca au construit o guvernare dezastruoasa.

Sorin Ovidiu Vintu, atac fara precedent la CTP. Cel mai batran hater din Romania!

Sorin Ovidiu Vintu l-a atacat pe CTP, dupa ce gazetarul i-a rostit numele in emisiunea Jurnal de seara, de pe Digi 24. Afaceristul l-a catalogat drept cel mai batran hater din Romania, apoi a incercat sa ii descifreze comportamentul. Sorin Ovidiu Vintu, atac la adresa lui CTP Afaceristul Sorin Ovidiu Vintu a facut cateva remarci .

PREMIERA: S-a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului

Liderul mondial WTA, Ashleigh Barty, devine noua castigatoare a Turneului Campioanelor! Cu acesta ocazie, australianca devine si persoana care a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019, cel mai mare concurs de robotica din Europa

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019. Cel mai mare concurs de robotica din Europa a adunat la start peste 600 de concurenti din 17 tari de pe patru continente, pentru un.

Situatie incredibila in Capitala cu o saptamana inainte de alegerile prezidentiale. Cel mai bogat sector, fara apa calda si caldura

Situatie incredibila in Capitala cu o saptamana inainte de alegerile prezidentiale. Locuitorii din cel mai bogat sector ies in strada. Acestia protesteaza revoltati ca nu au apa calda si.

Simona Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, a recunoscut Simona Halep dupa meciul pierdut cu Karolina Pl.

Vedetele au dat de greu la Asia Express. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs

Filmarile pentru show-ul Asia Express au inceput, iar momente din emisiune pot fi vazute in Jurnalul de Asia, difuzat online. Acolo am descoperit ca nici bine nu au pornit la drum vedetele, ca au si dat de greu. Cine este cel mai chinuit concurent din concurs? Vedetele au dat de greu la Asia Express Show-ulAsia .

Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, a recunoscut Simona Halep dupa meciul pierdut cu Karolina Pl.

Cel mai greu cuvant pentru Tudor Chirila: tata. Cartile lui vor fi date uitarii! Cum isi linisteste juratul de la PRO TV mama

Tudor Chirila a scris cartea Exercitii de Echilibru, poate, tocmai pentru ca in sufletul sau echilibrul e stangaci. Juratul de la PRO TV este un personaj autohton controversat, fiind ridicat in slavi de multi, iar de altii coborat intr-un bol de injurii. Cel mai greu cuvant pentru Tudor Chirila: tata Tudor Chirila 45 de ani), .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )