Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ziua si atacul. Klaus Iohannis: PSD a ajuns la cel mai jos nivel, ii baga in disperare pe pensionari

Adevărul Adevărul,
Ziua si atacul. Klaus Iohannis: PSD a ajuns la cel mai jos nivel, ii baga in disperare pe pensionari

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu un nou atac asupra PSD-ului in vizita sa electorala de la Pitesti. Acesta ii acuza pe social-democrati ca ii baga disperare pe pensionari prin minciuna gogonata pesedista cu ca guvernul lui Iohannis ar taia pensiile. Acesta a mai afirmat ca PSD se agata cu disperare de putere si ca au construit o guvernare dezastruoasa. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: PSD-ul mereu si mereu s-a intors. Cu alte fete, alte nume, dar aceleasi metehne

Presedintele Klaus Iohannis a adus un nou atac PSD-ului intr-o vizita electorala la Targoviste. Seful Statului i-a comparat pe social-democrati cu comunisti si a subliniat ca PSD trebuie inlaturat de la putere pentru o perioada ineajuns de lunga.

Maria Grapini, o noua gafa lingvistica de proportii. Eurodeputatul PSD a botezat cel mai mare oras al Israelului: Seara buna din Tela Viv (FOTO)

Eurodeputatul PSD Maria Grapini, renumita deja pentru seria aparent interminabila de gafe lingvistice, a comis o noua greseala, folosind sintagma Tela Viv pentru a numi cel mai important centru economic al.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Colectiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dimineata, in fata clubului Colectiv si a depus o coroana de flori in memoria victimelor. Azi se implinesc patru ani de la tragedia din clubul Colectiv,.

Klaus Iohannis, inca un atac la PSD: Este cauza principala pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai bine

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi, la o intalnire cu reprezentanti ai PNL si simpatizanti organizata la Targoviste, ca PSD este principala cauza pentru care Romania nu s-a putut dezvolta mai mult s.

KLAUS IOHANNIS: O minciuna gogonata a PSD ca Guvernul Orban ar taia pensiile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca social-democratii din disperare de a pierde puterea ii mint pe pensionari ca Guvernul Orban ar taia pensiile.

Liviu Pop, aluzii reprobabile la adresa lui Klaus Iohannis: imi aduc aminte de anii 1920-1930 din Germania intrebat despre Mircea Diaconu, senatorul PSD a reluat atacurile la presedinte (VIDEO)

Senatorul Liviu Pop a facut, joi seara, in direct pe B1 TV, o aluzie controversata la adresa lui Klaus Iohannis, afirmand ca declaratiile presedintelui in functie ii amintesc de anii 1920-1930 din.

Klaus Iohannis a decorat Transgaz pentru ca a finalizat o investitie: Efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman, prin preturi record la gaze si energie electrica

Sectorul energetic a fost grav perturbat, in ultimul an, de masuri hazardate, precum cele ale vestitei deja, vestite in sensul cel mai negativ, Ordonante 114, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, la inaugurarea Statiei de Comprimare gaze naturale Podisor, o investitie de peste 22 milioane de euro. Cu aceasta ocazie, Iohannis a acordat companiei Transgaz Ordinul Meritul Industrial si Comercial in grad de comandor.

Viorica Dancila insista, cerandu-i candidatului Klaus Iohannis sa o voteze

Liderul PSD, Viorica Dancila, a spus despre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca este dictator.

Presedintele Iohannis: PSD, o piatra de moara legata la gatul Romaniei postdecembriste. PNL sa vina la putere si sa punem tara pe picioare (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat ca Romania postdecembrista a avansat atat de putin in cei 30 de ani de la prabusirea comunismului din cauza PSD, care trebuie sa fie indepartat de la pu.

Klaus Iohannis: Efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman, prin preturi record la gaze si energie electrica

Klaus Iohannis profita de orice aparitie publica pentru a lansa noi atacuri la adresa PSD. Preturile la gaze si energie electrica sunt efectul toxic al guvernarii din ultimii ani, a declarat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )