Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gazonul, cel mai mare adversar al tricolorilor la meciul cu Suedia

Online Sport Online Sport,
Gazonul, cel mai mare adversar al tricolorilor la meciul cu Suedia

Dincolo de duelul cu formatia scandinava, una dintre cele 32 de participante la Cupa Mondiala din vara acestui an, principala grija a tricolorilor la partida de marti seara va fi gazonul de la Craiova. continuă pe Online Sport

Sarbatoarea Mierii de la Blaj, cel mai mare targ apicol din Romania

Sambata, la Blaj, se desfasoara cel mai mare targ apicol din Romania, la care sunt prezenti 150 de e.

A MURIT cel mai mare RIVAL al lui Ion Tiriac! (FOTO)

Una dintre firmele celebre din Romania a anuntat, pe pagina proprie, disparitia magnatului care a infiintat-o: Herbert Stein, fondatorul AutoItalia, considerat rivalul lui Ion Tiriac pe piata auto interna.

Faze tari: Cum a ajuns cojocul de Bihor sa fie copiat de Dior si vandut cu 30.000 de euro; Miliardarul care vrea sa construiasca cea mai mare baterie din lume; Un barbat risca sa ajunga dupa gratii, dupa ce si-a invatat cainele sa faca salutul nazist

Cel mai mare oras american interzice comertul cu produse din blana Decizia va intra in vigoare pe 1 ianuarie 2019 si priveste hainele si toate celelalte produse din. Povestea Antonov An-225, cel mai mare avion creat vreodata Primul zbor al Antonov An-225 a fost la Kiev pe 21 decembrie 1988. Initial, acesta a fost proiectat sa.

Liderii mondiali din industria IT isi dau intalnire in Romania la cel mai mare eveniment de profil de Europa de Est

Techsylvania, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate IT-ului in estul Europei, ajunge la cea de-a cincea editie. La editiile anterioare au fost prezenti manageri ai unor companii de top precum Facebook, NASA, Google, Ubuntu, Twitter, PayPal, Coca-Cola, SoundCloud sau Spotify, dar si investitori si fondatori de startup-uri.

Elevii Colegiului HCC din Alba Iulia au castigat cea mai mare competitie de robotica din Romania. Patru echipe vor merge la concursul din SUA

Echipa Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia a castigat premiul I la cea mai mare competitie de robotica din Romania si va merge la finala internationala a competitiei ce se va desfasura in Statele Unite ale Americii. Echipa XEO RO001 a participat in competitia nationala cu robotelul XEO.

Topul zodiilor care au o INTELIGENTA PESTE MEDIE si cea mai mare rata de SUCCES pe plan profesional

Detin o inteligenta peste medie, determinare si atitudine de invingatori, iar astrologii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos. De asemenea, au si cea mai mare.

Topul zodiilor care au o inteligenta peste medie si cea mai mare rata de succes pe plan profesional

Au o inteligenta peste medie, determinare si atitudine de invingatori. Astrologii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos si au cea mai mare rata de succes pe plan profesional.

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg - VIDEO

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg si este gata sa intampine primii pasageri. Pachebotul Symphony of the Seas a parasit portul francez Saint-Nazaire, unde a.

Cel mai vechi producator de arme american a declarat falimentul

Cel mai vechi producator de arme din America, Remington Outdoor, a declarat falimentul in urma scaderii vanzarilor. Analistii sunt de parere ca motivul din spatele acestei scaderi este ca oamenii sunt mai putin ingrijorati de posibilitatea unor noi restrictii ale vanzarilor de arme datorita preluarii mandatului prezidential de catre Donald Trump, scrie BBC.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: Cel mai grav lucru in viata este sa risti sa iti pierzi viata

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,pilda zilei. Cel mai grav lucru in viata este sa risti sa iti pierzi viata. Celelalte lucruri se rezolva, a spus.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )