Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gazprom raspunde acuzatiilor lansate de Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Gazprom raspunde acuzatiilor lansate de Uniunea Europeana

Compania rusa Gazprom a precizat, miercuri, ca acuzatiile de abuz de pozitie dominanta formulate oficial de Comisia Europeana sunt nefondate si a dat asigurari ca a respectat strict reglementarile in vigoare si ca a actionat in conformitate totala cu standardele din sector, relateaza AFP, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Gazprom raspunde acuzatiilor Uniniunii Europene: Practicile UE impotriva Rusiei, inadmisibile

Compania rusa Gazprom a raspuns acuzatiilor Uniunii Europene potrivit carora ar fi facut abuz de pozitia dominanta. Rusia a dat asigurari ca a respectat strict reglementarile in vigoare si ca a actionat.

Uniunea Europeana vrea sa-si reduca dependenta de Gazprom prin folosirea gazelor din Iran, dupa ridicarea sanctiunilor legate de dosarul nuclear

Uniunea Europeana spera sa isi reduca dependenta de importurile de gaze din Rusia cu ajutorul asa-numitului Coridor Sudic, o posibila alaturare a Iranului la proiect dupa ridicarea santiunilor impuse de tarile din Vest fiind asteptata sa contribuie semnificativ la cresterea livrarilor catre Europa.

Summit-ul de la Riga va clarifica relatia Republicii Moldova cu Uniunea Europeana

Summitul Parteneriatului estic care se va desfasura la Riga va aduce claritati privind relatia de mai departe a Republicii Moldova cu Uniunea Europeana. Declaratia a fost facuta de catre sociologul Ionel Sava, doctor conferentiar al Universitatii din Bucuresti, in cadrul emisiunii Orizont European de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )