Libnet.ro
UNICEF

23:45

Gazprom reduce livrarile de gaze catre Romania cu 30%. Ministrul Energiei: O astfel de reducere se incadreaza in media reducerilor din ultimele luni (VIDEO)

B1 B1,
Gazprom reduce livrarile de gaze catre Romania cu 30%. Ministrul Energiei: O astfel de reducere se incadreaza in media reducerilor din ultimele luni (VIDEO)

Compania rusa Gazprom reduce livrarile de gaze catre Romania cu 30%, informeaza B1 TV. Masura se incadreaza in media ultimelor luni, potrivit declaratiilor ministrului Energiei, Andrei Gerea. O astfel de. continuă pe B1

Gazprom reduce livrarile de gaze catre Romania cu 30%/ Ministrul Energiei: O astfel de reducere se incadreaza in media reducerilor din ultimele luni

Compania rusa Gazprom reduce livrarile de gaze catre Romania cu 30%, potrivit B1. ro. Masura se incadreaza in media ultimelor luni, potrivit declaratiilor ministrului Energiei, Andrei Gerea. Intrebat ce se va intampla daca situatia se va agrava, in contextul in care este anuntata in continuare o scadere accentuata a temperaturilor, ministru a dat asigurari ca exista variante la care se poate apela astfel incat populatia sa nu aiba de suferit.

Gazprom reduce livrarile de gaze catre Romania cu 30%. Ministrul Energiei: O astfel de reducere se incadreaza in media reducerilor din ultimele luni

Compania rusa Gazprom reduce livrarile de gaze catre Romania cu 30%, informeaza B1 TV. Masura se incadreaza in media ultimelor luni, potrivit declaratiilor ministrului Energiei, Andrei Gerea. O astfel de.

Gazprom a redus cu 30% livrarile de gaze catre Romania

Grupul rus Gazprom a redus livrarile de gaze catre Romania cu 30% fata de cantitatea contractata, relateaza Mediafax. Ministrul Energiei, Andrei Gerea, a aratat ca astfel de diminuari au fost inregistrate si in ultimele luni si ca nu exista motive speciale de ingrijorare.

Gazprom umbla din nou la robinetul gazelor: livrarile catre Romania, reduse cu 30%

Compania energetica ruseasca Gazprom a redus cu 30% livrarile de gaze catre Romania. Ministrul Energiei, Andrei Gerea, a precizat insa ca astfel de diminuari au fost inregistrate si in ultimele luni si ca, la acest moment, nu exista motive speciale de.

Livrarile de gaze rusesti au fost reduse azi cu 30%, fara explicatii

Livrarile de gaze naturale rusesti catre Romania au fost reduse cu 30%, fara vreo explicatie din partea Dispeceratului Gazprom, potrivit unor surse din industria energetica.

Scade cantitatea de gaze de la rusi, creste cea de pacura

Gazprom a redus livrarile de gaze catre Romania cu 30% fata de cantitatea contractata, dar autoritatile spun ca, in prezent, nu sunt motive de ingrijorare. Ca masura de precautie a fost majorata cantitatea de pacura pentru functionarea CET-urilor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )