Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un general de armata nord-coreean a fost executat din cauza alcoolului

Hotnews Hotnews,
Un general de armata nord-coreean a fost executat din cauza alcoolului

Un oficial de rang inalt din armata nord-coreeana a fost executat pentru ca a baut lichior in timpul perioadei de 100 de zile de doliu dupa moartea liderului Kim Jong-il, a anuntat presa Coreeana, citata de Ria Novosti. continuă pe Hotnews

Cadavrul fostului presedinte polonez Ryszard Kaczorowski a fost exhumat din cauza unei erori de identificare

Cadavrul fostului presedinte polonez in exil Ryszard Kaczorowski si al unei alte victime a accidentului aviatic din aprilie 2010, de la Smolensk, au fost exhumate, in baza unei identificari eronate, scrie AFP, citat.

Tanara lovita cu masina de un angajat al Ambasadei Rusiei a fost reintubata din cauza unor probleme pulmonare

Tanara lovita duminica de un autoturism al Ambasadei Rusiei la Bucuresti este in prezent intubata, asistata ventilator si sedata, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului Bagdasar-Arseni, dr. Alexandru Bica pentru Agerpres.

Kvitova a parasit Turneul Campioanelor din cauza unei probleme de sanatate

Cehoaica Petra Kvotova a parasit in regim de urgenta Turneul Campioanelor de la Istanbul din cauza unei afectiuni virale.

Economia Germaniei s-ar putea contracta in trimestrul patru, din cauza crizei Zonei Euro

Cresterea economiei Germaniei va incetini puternic in ultimele trei luni ale acestui an, fiind posibila o contractie din cauza impactului crizei datoriilor din Zona Euro, dupa un avans solid in trimestrul al treilea, potrivit unor rapoarte publicate luni de Ministerul de Finante si banca centrala, relateaza Mediafax.

Sefii Transelectrica au fost schimbati din functii: Andrei Gabriel Benghea-Malaies e noul director general, Gabriel Gheorghe e noul sef al CA

Ministerul Economiei a schimbat miercuri conducerea Companiei Nationale Transelectrica. Astfel, Andrei Gabriel Benghea-Malaies l-a inlocuit in functia de director general pe Marius Ion Mateescu, iar noul presedinte al Consiliului de Administratie este Gabriel Gheorghe, numit in locul lui Mircea Ciopraga, potrivit unui comunicat al Ministerului. Vom reveni cu amanunte.

Locuitorii din Texas, imobilizati in locuinte din cauza unui nor toxic format dupa o scurgere de acid

Peste 45. 000 de locuitori din Texas au fost avertizati, joi, sa nu-si paraseasca locuintele din cauza unui nor toxic format deasupra statului american, transmite CNN. Norul toxic s-a format din cauza a peste 1.

Aceste fotografii i-au adus un verdict necrutator. Din cauza ei un barbat a fost nenorocit pe viata

Ii placea sa se distreze, iar atunci cand avea nevoie de senzatii tari apela la alcool. Asta s-a intamplat si in seara zilei de duminica, atunci cand a provocat un grav accident pe unul din cele mai circulate.

Holocaustul homosexualilor si listele roz ale mortii. Zeci de mii de oameni, ucisi din cauza preferintelor sexuale

Peste un milion si doua sute de mii de homosexuali traiau in Germania in anul 1928. Odata cu ascensiunea catre putere a lui Adolf Hitler, organizatiile gay au fost interzise si cartile care contineau.

Holocaustul homosexualilor si listele roz ale mortii. Zeci de mii de oameni, ucisi in lagarele naziste din cauza preferintelor sexuale

Peste un milion si doua sute de mii de homosexuali traiau in Germania in anul 1928. Odata cu ascensiunea catre putere a lui Adolf Hitler, organizatiile gay au fost interzise si cartile care contineau.

Tara in care banii se intorc cu lopata. Cand intreaga lume jeleste din cauza crizei, ei au avut crestere de 42%

In Europa, tara dupa tara anunta masuri de austeritate, ca singura solutie pentru a supravietui crizei economice, insa nu toti o duc la fel de rau. Cea mai bogata tarp din lume, Qatarul, a anuntat o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )